2777
2789
عنوان

عفونت

290 بازدید | 18 پست

بچه ها دیشب ی تاپیک زدم برای عفونت های زنانه و درمان های طبیعی که ی تعداد قبول نداشتن و ی تعدادم راه های دیگه رو گفتن که جواب گرفتن.اگر کسی مشکل داشت و خواست از این راها استفاده.

1) الان فصل انار هست پوست انار رو بشورین و جوش بدین عصارشو با اب ولرم قاطی کنین و داخلش بشینید.

2) مخلوط بابونه،گل پنیرک،گلسرخ بصورت جوشانده خورده بشه.میشه اونم مثل پوست انار بعد از دم کردن توی تشت ریخت و با اب ولرم قاطی کرد و توش نشست.

3) سیر رو داخل واژن گذاشت هرشب.

4) آبنبات قیچی بر ساده رو از روز اول قاعدگی داخل روغن کرچک بندازین و روز 5 ام پریودی اونو داخل واژن بزارین( اگر عفونت شدید بود 10 شب اگرنه تا 3 شب) یعنی خودتون متوجه میشین تاچه زمانی چون از ترشحات مشخصه.فقط نوار رو حتما بزارین.

5) عنبرنسا معروف رو دود کنین.

من مورد 1-3-4 رو کاملا مطمئنم و جواب داده 

حتی سیر به مرور زمان فیبروم هم درمان میکنه.

از طرفی رازیانه بصورت دم کرده روزی چندبار کیست های تخمدان رو از بین میبره و حتی اگر کیست هم ندارین بخورین باعث میشه سلامت باشین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال من فقط خارش بیرون واژن دارم اما ترشح ندارم عفونته؟؟

اون احتمال زیاد قارچ هست.بعضی از قارچ ها نزدیک پریودی میان و بعد از پریود محو میشن ولی از بابوبه و پنیرک استفاده کن.سیر هم هرشب بزار واقعا عالیه

حتی اگر هم مشکلی ندارین در ماه سه شب سیر بزارین دیگه به مشکل نمیخورین.دیشب ی تعداد میگفتن پول بده برو دکتر ولی واقعا بحث پولش نیست بحث این هست که نتیجه بگیری و من خودم داروهای طبیعی رو به شیمیایی ترجیح میدم.

خودم اختلال خواب داشتم و از داروهای گیاهی لستفاده کردم و واقعا خوب بود 

اخه من مجردم

ببخشید عزیزم.اون دوستمون درست گفت.قرص میترونیندازول بگیر هر 8 ساعت بخور.فلوکونازولم خوبه.

ولی اگرم خواستی ی بار نمک ی بار سرکه ی بار جوش شیرین رو توی تشت بریز با اب ولرم و برای 20 دقیقه توش بشین

ببخشید عزیزم.اون دوستمون درست گفت.قرص میترونیندازول بگیر هر 8 ساعت بخور.فلوکونازولم خوبه. ولی اگرم ...

فدات عزیزم متاسفانه به متردنیدازول حساسیت دارم بدنم کهیر میزنه 

از هر کدوم جدا بشینم یا همرو باهم بریزم؟؟

لایک ندوس😡👊