2777
2789
عنوان

بی بی چک هم بی بی چک قدیم!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 66 پست
خانومی بچه های سایت دیدم که میگن وقتی بی بی هر رورکه میزاری کمرنگ میشه شایدتخمک باورشده رشدش متوقف ش ...

عزیزم یعنی چی ک تخمک بارور شده رشدش متوقف میشه

خدایاشکرت❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیبی چک اولیه رو خیلی زود زدی درواقع هفت روز بعد تاخیر. پریود جواب بیبی چک ۹۹درصد درسته

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
چطور واسه بقیه درست در میاد ۸ روز زودتر میزنن من ک میزنم همچین جوابی حقمه؟

من یه روز قبل پری زدم منفی بود ۷ روز بعد زدم مثبت شد 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

نه عزیزم تنبلی تخمدان

پس کیست پنج سانت چیه؟ 

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍
بیبی چک اولیه رو خیلی زود زدی درواقع هفت روز بعد تاخیر. پریود جواب بیبی چک ۹۹درصد درسته

تاپیک قبلی منو ببینید؟؟؟ بودن ک ۸ روز زودترم زدن درست بوده 

چرا نباید یبارم من خوشحال شم 

خدایاشکرت❤

خوشال خودم ک هفت روز عقب انداختمو بی بی نمیزنم 😒😝ای ام ریلکس 

البت میدونم نیستم چون امسال سقط داشتم پریودیام نامنظم شده اگر ن ماه قبل دوتا زدم تا اومد بشم 😂😂😂

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
کیستو دارو خوردنی درمیارم هی

آهان عزیزم ببخشید انقدر سوال میپرسم منم تنبلی دارم. شما هرماه پریود میشی؟ 

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍
خدا حفظش کنه  ایندفه زیادی شکستم .. خدا دوسم نداره .

چن ماه اقدامی جوون؟

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير