2777
2789
عنوان

بی بی چک هم بی بی چک قدیم!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هانیع علامتی هم این ماه داری

چند روز بعد اخرین نزدیکی بشدت زیر شکمم گرفته بود تا دو روز.. سینه هامم همون روزا میخارید 

یروزم با حالته تهوع بیدار شدم 

خدایاشکرت❤
تاپیک قبلی منو ببینید؟؟؟ بودن ک ۸ روز زودترم زدن درست بوده  چرا نباید یبارم من خوشحال شم

چیزیکه میگی خیلی کمه مگر اینکه طرف سیکلش کم بوده باشه 

حتما درمورد لقاح بخون و عکسشو ببین متوجه میشی چرا میگم زوده 🤗

من نمیدونم علت هاله چیه چون دقیقا یکی از دوستامم توی نینی سایت هرماه چندروز قبل پری بیبیش مثبته بعد منفی 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

یعنی الان دیگه هیچ علائمی نداری.چون من ماهی که باردارشدم اصلا خودم رودرگیرعلائم نکردم چون هرماه کلی علائم داشتم ولی پری میشدم.ولی اون ماه خیلی گر می گرفتم قشنگ یادمه پائیزبود وهمه سردشون میشد من ازشدت گرمامیرفتم حیاط .همسرم همش میگفت سرده نرو بیرون سرما میخوری.

خدا حفظش کنه  ایندفه زیادی شکستم .. خدا دوسم نداره .

امیدوارم حفظش کنه دیروز فهمیدم خونریزی هماتومی دارم امیدوارم شما بارداری بی درد سر داشته باشی نگران نباش استرس ونگرانی نمی زاره نوطفه تشکیل بشه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

یعنی الان دیگه هیچ علائمی نداری.چون من ماهی که باردارشدم اصلا خودم رودرگیرعلائم نکردم چون هرماه کلی ...

ن فقط همون موقه بود دگ ندارم علائم 

فقط کمرم گاهی درد میکنه ک اونم نذاشتم ب حساب علائن

خدایاشکرت❤

عزیزم حتما ازبی بی چک خارجی استفاده کن.بی بی چکای ایرانی خیلی عالی نیستن.من همون ماهی که باردارشدم روزپری بی بی چک خارجی گذاشتم بعداز6الی7دقیقه هاله انداخت اونم کمرنگ که بارداربودم.

همه چی رو برا بشه برات ان شاءلله

من شهریور ماه هم علائم داشتم هم ۸ تا از تستام مثبت شد ولی ازمایشم منفی داشتم دیوونه می شدم چهار ماه پری نشده بودم همش حس می کردم باراردارم ولی ۲۳ مهر پریود شدم بعدش یه بار اقدام داشتم اصلا امید به بارداری نداشتم تست اولم منفی بود ولی چند روز بعد سرگیجه شدید داشتم تست زدم مثبت شد شماهم نگران نباش درست می شه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من شهریور ماه هم علائم داشتم هم ۸ تا از تستام مثبت شد ولی ازمایشم منفی داشتم دیوونه می شدم چهار ماه ...

خداروشکر ک جوابتو گرفتی 

ان شاء لله تا خدا برام چی بخاد.

خدایاشکرت❤
تاپیک قبلی منو ببینید؟؟؟ بودن ک ۸ روز زودترم زدن درست بوده  چرا نباید یبارم من خوشحال شم

وا چه ربطی داره آخه همه چی به میزان هورمون موجود در بدن شما بستگی داره نه هیچ چیز دیگه

بدن هر انسانی با اون یکی دیگه متفاوته

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

اره ۸ روز خیلی زوده گلم ، تقریبا میشه ۳،۴ روز از تخمک گذاری گذشته که اصلا نشون نمیده، حداقل باید از لقاح ۱۰ تا ۱۴ روز بگذره 

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️