2821
2789
عنوان

لباس خریدم ...

2943 بازدید | 80 پست

بابام بهم یک میلیون داد گفت برو لباس بخر

بعد رفتم هودی و شلوار ست خریدم با یه پافر و یه شلوار اسلش با یه کتونی

200 تومن هم پول باطری گوشی دادم

یه مدته همش وقتی چیزی میخرم بعدش پشیمون میشم مثلا بعد اینکه پولم و خرج کردم با خودم میگم میتونستی با یه میلیون چیزای بهتری بخری فلان چیز و میخریدی یا اون یکی و میخریدی هی با خودم کلنجار میرم

چیکار کنم از این فکر خلاص شم همش پشیمون میشم بعد اینکه چیزی میخرم با اینکه شیک ترین چیزا رو میخرم

به خودت اعتماد کن...

افزایش اعتماد به نفس ...

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهرجان بی دردی، مال اونه 

دقیقا😂😂😂😂😂😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من ک سرما خورده بودم داشتم میمیردم امشب

بخاطره پولی ک ندم دکتر خاستم نرم دیگ تقریبا نیمه جونمو بردن دکتر 

چهار روز مقاومت کردم😭

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

میتونی اول رو برگه بنویسی

کم و زیاد کنی

بعد بری بازار

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من ک سرما خورده بودم داشتم میمیردم امشب بخاطره پولی ک ندم دکتر خاستم نرم دیگ تقریبا نیمه جونمو ب ...

تحویل بگیر اســـــــــی

پافر چیه?

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
وقتی وارد مغازه میرم دیگه هوش از سرم میره فقط میخرم

خوشبحالت من میبینم خوشم میاد ولی دلم نمیاد خیلی چیزای گرون بخرم😞

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792