2777
2789
عنوان

لباس خریدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2944 بازدید | 80 پست
خواهرجان بی دردی، مال اونه 

موافقم.👍

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)

بچه ها چرا من بیرون هیچکسو نمیبینم ک شلوار اسلش نپوشیده باشه آیا برای شما هم اتفاق افتاده  

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

(منم نمیدونستم صداشو در نیار🤫🤭)

هودی و اسلشو هم پارسال یاد گرفتم 😄😄😄

دورس رو هم همینطور!!!

هر سال پاییز و زمستون یه نوع لباس به معلوماتم اضافه میشه

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
متوجه هستم ولی با این مبالغ پول جمع نمیشه ۲۰۰، ۳۰۰ تومن کم یا زیاد فرقی به حالتون نداره که.. و اگ ...

درسته😔عادت کردم دیگ اصلا به خودم نمیرسم

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶
هودی و اسلشو هم پارسال یاد گرفتم 😄😄😄 دورس رو هم همینطور!!! هر سال پاییز و زمستون یه نوع لباس به ...

من فقط هودی رو بلدم.شما از من یکی خیلی جلوتری😄

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)
هودی و اسلشو هم پارسال یاد گرفتم 😄😄😄 دورس رو هم همینطور!!! هر سال پاییز و زمستون یه نوع لباس به ...

دورس رو دیگه نمیدونم خدایی

لباسای من تو کت و شلوار و اور کت و کاپشن خلاصه میشه😐

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
دورس رو دیگه نمیدونم خدایی لباسای من تو کت و شلوار و اور کت و کاپشن خلاصه میشه😐

دورس مردونه س! 😁

منم اینجا کلاس میذارم وگرنه به خودم باشه به همش میگم لباس 😒

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!