2777
2789

سلام بچه ها چند روزه که ناخودآگاه گریه میکنم حوصله هیچ کس و هیچ چی رو ندارم خونمون انگار برام شده قفس خیلی احساس خفگی میکنم احساس بی انگیزه بودن احساس بی کس و کار بودن هیچ لذتی ندارم و هیچ چی برام دیگه لذت بخش نیس یا از هیچی خوشم نمیاد شبا تا صبح میشینم گریه میکنم روزام تحمل هیچکسی و هیچی رو ندارم خونه کسی نمیتونم برم یعنی دلم نمیخاد برم اگرم برم اونجا هم دلم میگیره و حس میکنم دارن خفه م میکنن شبا حالم بدتر میشه اصلا دوست ندارم شوهرم بخوابه چون دلم میگیره دوست ندارم چراغ رو خاموش کنم دلم هیچی نمیخاد هیچی برام قشنگ نیس نمی‌خندم اگه هم بخندم الکی و به ظاهره؛هی خدا خیلی داغوووووونم خیلی ....شوهرمم اگه بفهمه گریه میکنم خیلی قاطی می‌کنه همش میگه گریه نکن ولی من دوست دارم بغلش کنم و تو بغلش فقط زار بزنم همش فکر میکنم برای هیچکس مهم نیستم همش حس میکنم خیلی تنهام بچه ها داغونم خیلی داغون....دارم دیوونه میشم اصلا دست خودم نیست آخه چرا من اینجوری شدم؟چرا انقدر عوض شدم؟نمیدونم شاید بخاطر آی یو آی ناموفقم بوده چون از اون روز که فهمیدم که جواب آزمایشی منفیه اینجوری بهم ریختم شایدم اون فقط بهانه ست شاید چون یک ماه دیگه وارد سی سالگی میشم اینجوری شدم نمی‌دونم نمی‌دونم؛شوهرم میگه بریم مسافرت میدونم پول مسافرت نداره ولی منی که عاشق مسافرتم اصلا دوست ندارم مسافرت برم نمی‌فهمم چمه؛نمیفهمم چه مرگمه....خسته شدم نمیتونم حرف بزنم اصلا نمی‌دونم چی بگم فقط میدونم داااااااااااغونم😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برام دعا کنید خوب بشم مریضیه روحی هم کم از مریضی جسمی نداره خیلی سخته این وضعیت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متن ب این بلندی کی میخونهه.بیخیال دنیا فقط سر خوش باشید و گریه چیه معنی نداره

اصلا نفهمیدم چقدر طولانی شد با هیچکس نمیتونم حرفامو بزنم الآنم دیدم فقط دوست دارم برای یکی دردامو بگم ببخشید😔کاش میتونستم سرخوش باشم دست خودم نیس

برو مسافرت خوب میشی . خواهر شوهر من 11 ساله باردار نمیشه .اما میگرده و خوشه . کلی هم درمان کرده . ...

نمی‌دونم شاید بچه بهانه شده برام ولی از اون روز اینجوری شدم ۱۵روز خیلی امید داشتم همش فکر میکردم تو شکمم بچه ست باهاش حرف میزدم عین دیوونه ها..ولی وقتی آزمایش دادم دنیا روی سرم خراب شد از اون روز زندگیم ازین رو یه اون رو شده

غم روح آدم رو صیقل میزنه عزیزم اما نباید زیاد بهش رووو بدی ... فکر نکن به چیزای منفی .. مگه میشه برای هیچکس عزیز و مهم نبود .. همین همسرت رو ببین که از گریه ات عصبی میشه ! این یعنی عشقی که به شما داره.. همین که پیشنهاد سفر میده در حالی که دستش خالیه یعنی دوست داشتن محض .. 

اگه نمیتونی خودتو اروم کنی و شاد باشی حتما با یه مشاور مشورت کن .. دعا میکنم به زودی حال دلت روبراه شه عزیزکم 🙏⁦❤️⁩

اصلا نفهمیدم چقدر طولانی شد با هیچکس نمیتونم حرفامو بزنم الآنم دیدم فقط دوست دارم برای یکی دردامو بگ ...

کاملا دست حودتون ول کنید بد حال شدی برا ی مصیبیتی ی مشکلی پیش خودت بگو مشکل من هیچ مقابل مشکل حصرت زینب.بعد روضه ام خواستی گوش کن و ب مصیبت امام حسین گریه کنی سبک میشی و میفهمی شما خوشبختی و .....

نمی‌دونم شاید بچه بهانه شده برام ولی از اون روز اینجوری شدم ۱۵روز خیلی امید داشتم همش فکر میکردم تو ...

من زیاد استرس و جنگ دعصاب  اشتن ی سلسله سخنرانی پناهیان ک صبر در قران دانلود کنید گوش کنید اروم میشید

نمی‌دونم شاید بچه بهانه شده برام ولی از اون روز اینجوری شدم ۱۵روز خیلی امید داشتم همش فکر میکردم تو ...

اشتباه می‌کنی .. اگه خودتو ببازی که نمیشه .. حالا یکبار نشده آسمون که به زمین نیومده .. همیشه امید داشته باش و با انرژی پیش برو .. افسرده باشی هم حال جسمیت و هم حال روحیت خراب میشه .. نکن با خودت این کار رو ..