2777
2789
عنوان

احساس پوچی میکنم دوست دارم بمیرم😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایطشو ندارین که یه نی نی بیارین از پرورشگاه ؟! 

نه گلم خونه ی اجاره ای و شغل آزاد تا قبل این دنبال دوا درمون بودم الان دیگه نیستم هزینه ها رفته بالا..بچه بیارم ب چ امیدی با کدوم آینده..تباه میشه خب..دیگه بچه نمیخوام

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
خودت شاغلی یا خونه دار عزیزم ؟؟ 

خونه دار..یکی از دردامم همینه..خداییش شوهرم خیلی دوسم داره ولی اجازه کار کردن بهم نمیده.فک کن ۱۷سال نسشتم گوشه ی خونه..اگه کار کرده بودم حداقل خودم پول آی وی اف و اینا داشتم

خونه دار..یکی از دردامم همینه..خداییش شوهرم خیلی دوسم داره ولی اجازه کار کردن بهم نمیده.فک کن ۱۷سال ...

درکت میکنم عزیز دلم .. همسر منم نذاشت من کارمو ادامه بدم و بعد عروسی خونه نشین شدم .. دو سال پیش دیدم وضع روحیم خرابه و زدم تووو کار تریکو بافی .. خیلی آرام بخشه و اگه کارت تمیز باشه هم میتونی بفروشی هم خودت مربی بشی .. 

درکت میکنم عزیز دلم .. همسر منم نذاشت من کارمو ادامه بدم و بعد عروسی خونه نشین شدم .. دو سال پیش دید ...

موفق باشی گلم...من اجازه ندارم تنها جایی برم حتی باشگاه یا کلاس هنری...موندم توو خونه فقط مهمونی و دورهمی با فامیلا مرفتم ک الان اینقد روحیم داغونه همونم گذاشتم کنار

به روی چشممم .. نفس مامانم خیلی گرمه و معمولا دعاهاش گیراست .. حتما میگم برای آرامش دلت و همه ی حاجا ...

چشمت بی بلا بانو...سایه ی مادر مستدام...امیدوارم هممون ب آرامش برسیم..ممنونم

موفق باشی گلم...من اجازه ندارم تنها جایی برم حتی باشگاه یا کلاس هنری...موندم توو خونه فقط مهمونی و د ...

سخته که اینجوری آخه عزیزم .. منظورم کلاسهای مجازی بود .. منم کلاس نرفتم و توو خونه یاد گرفتم ..