💞صلوات💞 برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
عزیزم😅😅اسم من آناست.والا تا الآن که همه عاشق اسمم شدن.جدی میگم عاشق اسمم هستم.آنّا اسم منه.رو ن تشدید داره.وای چقد ذوق کردم😍😍😍
من یک پرستار مهربونم❤👩🏻⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
بخدا نه که اسم خودم باشه ها...ولی کلا اسم با کلاس و خاصیه.
Anna منظورمه.ana نه.anna انگلیسی و فرانسوی هست عزیزم😍
من یک پرستار مهربونم❤👩🏻⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
من اگه اسم خودم آنّا نبود میذاشتم آنّا ولی چون نمیشه میخوام بذارم لِنا یا آنالی یا لیانا.😅البته بماند که مجردم😁