2777
2789
عنوان

دلم گرفته ....

199 بازدید | 24 پست

دلم میخواد گریه کنم داد بزنم بهونه گیری کنم همیشه قبل از دوره ماهیانه اینشکلی میشم ... خیلی بده همین جوری بی صدا اشکم میادو یاد مشکلاتم میفتم ... چیکار کنم بچه ها؟ 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم‌اینجوریم سوژه شدم اصلا یه بار توی دانشگاه بخودی سر کلاس زدم زیر گریه استادمون مردم بود گفت نزدی ...

چقدر بی شخصیت بوده... برای رفعش راه حلی هست؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

من که روانی میشم

ماه قبل با پدرم بحث کردم یه ساک بستم از خونه رفتم😂😂😂😂😂😂😂

زنان تحصیلكرده،همسران خوبی از آب در می آیند.زیرا برای اینكه توضیح بدهند كه چرا غذا شور یا بیمزه شده است،كلمات بیشتری در اختیار دارند.
من نزدیک دوره ماهیانه ام نیست  اما دلم خیلی میخواد تموم اینکارها رو بکنم

حتما دلیل بیرونی داره ... راحت تر میشه کنترلش کرد

باز تو خوبی من که استرس و اضطراب شدید میگیرم انگار که میخواد اتفاق بد بیفته . خیلی اذیت میشم

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
من که وقتی میخوام مریود بشم از یک هفته قبلش شلوارای شوهرمو به شورت تبدیل میکنم از بس پاچه بدبختو میگ ...

ناراحت نمیشه؟ درک میکنه😭

منم‌اینجوریم سوژه شدم اصلا یه بار توی دانشگاه بخودی سر کلاس زدم زیر گریه استادمون مردم بود گفت نزدی ...

چه آقای با درکی🌹

زنان تحصیلكرده،همسران خوبی از آب در می آیند.زیرا برای اینكه توضیح بدهند كه چرا غذا شور یا بیمزه شده است،كلمات بیشتری در اختیار دارند.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز