2821
2789
عنوان

دلم گرفته ....

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 24 پست
باز تو خوبی من که استرس و اضطراب شدید میگیرم انگار که میخواد اتفاق بد بیفته . خیلی اذیت میشم

تو این دوره حماقت های بیشماری کردم😥😭

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ناراحت که میشه کاری از دست من و خودش برنمیاد.بخدا انقدر عصبانی میشم که زانوهام زده میشه بدون هیچ دلی ...

😭 خیلی بده ! 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
دارم مهدی جهانی گوش می دم گریه می کنم 😭 دلم تنگه دلم خیلی تنگه همش یواشکی گریه می کنم دلم میخاد با ...

عزیزم😭😭😭😭

نهههههه خیلی زشت شد جلو پسرا  من خیلی ناراحت شدم دست خودمم نبود  خیلی چیزای بدترم تعریف ...

با اینکه من اصلا بد نمیدونم و آرزومه این تابو شکسته شه و راحت بتونیم درموردش حرف بزنیم ولی یه لحظه خودمو بجات گذاشتم ناراحت شدم از اینکه تو جمع گفته!!!

فکر کردم تنها به خودت گفته

زنان تحصیلكرده،همسران خوبی از آب در می آیند.زیرا برای اینكه توضیح بدهند كه چرا غذا شور یا بیمزه شده است،كلمات بیشتری در اختیار دارند.
با اینکه من اصلا بد نمیدونم و آرزومه این تابو شکسته شه و راحت بتونیم درموردش حرف بزنیم ولی یه لحظه خ ...

تنهام هم میگفت من خجالت میکشیدم😅😅😅

ولی خب باز بهتر بود جلو پسرا بد شد سوژشون شدم 

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌