2777
2789
من یکم کر درد میگیره ول میکنه یکمم سر درد و فقط نوک سینهام خیلی خیلی درد دارن

ینی شمام سه شنبه قبل امپول زدی؟منم همون موقع زدم ولی من موعدم ۱۵ ام ...هیچ علایمی ندارم 

ان شاءالله خبر بارداریتو بدی خانوووم😍

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
پس منم تا 13 صبرکنم 

نه این دارویی که ما استفاده کردیم فرق میکنه

ما برای تقویت تخمدان استفاده کردیم اما تاریخ تخمکگذاریمونو دقیق نمیدونیم

اما شما چون تاریختو دقیق میدونی (بخاطر امپول hcg)به راحتی میتونی بری آزمایش

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه این دارویی که ما استفاده کردیم فرق میکنه ما برای تقویت تخمدان استفاده کردیم اما تاریخ تخمکگذاریم ...

عزيزم من امروز خيلي عصبي شدم ب حدي ک دادوقال کردم يهو کمرم ودلم درد گرفت ممکنه باردار باشم؟بعدش نفس تنگي ويکمي سينم خس خس ميکرد بنظرت واسه چيه؟

😍میشه واسه اینکه خدابهم ی بچه سالمو صالح بده ی صلوات برام بفرستین؟😘لطفا لطفا لطفا پروفایلمو کپی نکنید باتچکر🤗
ینی شمام سه شنبه قبل امپول زدی؟منم همون موقع زدم ولی من موعدم ۱۵ ام ...هیچ علایمی ندارم  ان شا ...

اره منم3 شنبه هفته پیش زدم و پریم سیزدهمه این پنج روز بگذره تست بزنم اگه مثبت شد و زود مثبت شد میرم از میشدم وگرنه وایمیسم تا موعودم

منم ی دقه دلم میگیره باز یهو حالم خوب میشه بی دلیل نوک سینهام ب حدی درد داره که نگو و حساسن امشب یکم سرم درد گرفته کمرمم مثل ی باد یهو میگره باز ول میکنه من ی ادمیم ک اصا غذا نمیخورم خیلی کم اشتهام دو س روزه فقط کارم شده خوردن ینی غذا میخورم انگار هیچی نخوردم وخیلیم میخوابم

عزيزم من امروز خيلي عصبي شدم ب حدي ک دادوقال کردم يهو کمرم ودلم درد گرفت ممکنه باردار باشم؟بعدش نفس ...

انشالله که بخاطر بارداریه

والی این داروها کلا باعث تغییرات هورمونی میشه

مثل قبل پریودی بی اعصابیم و دل کمر دردیم

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش