2777
2789
انشااله این 5 روز بگذره بی بی بزنم  اگه مثبت شد میتونم برم از بدم؟یا وایستم تا پری 13 دی موعودم ...

روز۱۳ دی بری بتات ۱۰۰ خورده ای بتات 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
خب اسون بنویس😄😄منم مث توام سه شنبه قبل امپول زدم و دوبار اقدام داشتم ولی هیچ خبری از هیچی نیست انگ ...

چشم ببین من 26 اذر امپول زدم الان 9 روز میگذره دیگه تا دوشنبه اینده که وایستم میشه 14 روز تا بتونم بی بی بزنم میگم بعد 14 روز اگه مثبت بشه مثبته یا کاذبه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آمپولhmgزدم 23روز ميگذره اگه بي بي چک بزنم معلوم ميشه؟ من 

Hmgکه برای تقویت تخمکه.....اگه مثبت بشه کاذب نیس کلا

بستگی به این داره که سیکلت چند روزس

اگه رد کردی که بزن

ولی این داروهای لعنتی همش باعث تاخیر من میشه هی فکر‌میکنم خبریه بعد میبینم پری میاد😶😶😶

انشالله که جواب گرفتی

من این ماه سینال اف زدم میگن همون کار hmgرو میکنه

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش
چشم ببین من 26 اذر امپول زدم الان 9 روز میگذره دیگه تا دوشنبه اینده که وایستم میشه 14 روز تا بتونم ب ...

اوکی گرفتم چیشد..اخه اصلا این چیزی ک گفتی رو نمیدونستم👌علائم ملائمی چیزی داری

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
Hmgکه برای تقویت تخمکه.....اگه مثبت بشه کاذب نیس کلا بستگی به این داره که سیکلت چند روزس اگه رد کر ...

ن هنوز موعدم نشده ماه قبل15دهم پري اومد هميشه ي روز2روز از پريم ميگذره الان بي بي بزنم جواب نميده

😍میشه واسه اینکه خدابهم ی بچه سالمو صالح بده ی صلوات برام بفرستین؟😘لطفا لطفا لطفا پروفایلمو کپی نکنید باتچکر🤗
Hmgکه برای تقویت تخمکه.....اگه مثبت بشه کاذب نیس کلا بستگی به این داره که سیکلت چند روزس اگه رد کر ...

23روز از آمپول زدنم ميگذره

😍میشه واسه اینکه خدابهم ی بچه سالمو صالح بده ی صلوات برام بفرستین؟😘لطفا لطفا لطفا پروفایلمو کپی نکنید باتچکر🤗
ن هنوز موعدم نشده ماه قبل15دهم پري اومد هميشه ي روز2روز از پريم ميگذره الان بي بي بزنم جواب نميده

آره صبر کن تا یک هفته .....

بعد که دیدی نشدی بزن

من ماه پیش ۶ روز تاخیر داشتم گفتم یک هفته تاخیر داشتم میزنم

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش
بزن بخدا خوبه

خدايا يعني ميشه منم باردار باشم خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه