2777
2789
عنوان

پزشک زنان خوب تو تبریز معرفی کنید

92 بازدید | 12 پست

من ماه قبل روز 12 سیکل سونو دادم دو تا فولیکول 10 و 13 داشتم این ماه قرص کلومفین خوردم بزرگترین فولیکول 5 هست خیلی نگرانم

خدایا به داده و نداده ات شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر ابوالقاسم سمرقندی  عالی عالی عالی هستش امکان نداره بری نتیجه نگیری

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
شما رفتین نتیجه گرفتین

بله من بارداری و زایمانم تحت نظر ایشون بود خیلی ها با مشکل های خیلی جدی میومدن پیشش خوب هم نتیجه می گرفتن

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
دکتر ابوالقاسم سمرقندی  عالی عالی عالی هستش امکان نداره بری نتیجه نگیری

اون کلا ادم رو از زندگی ناامید میکنه. من که تخمدانم پلی کیستیک بود میگفت زودتر باردار شو وگرنه بچه دار نمیشی. ماهم اون موقع نامزد بودیم نمیشد . کلا روحیه ام خراب شده بود فقط گریه میکردم

اون کلا ادم رو از زندگی ناامید میکنه. من که تخمدانم پلی کیستیک بود میگفت زودتر باردار شو وگرنه بچه د ...

من که صد نفر دیدم که با این دکتر نتیجه گرفتن در ضمن با آدم رودربایستی نمی کنه صلاح آدم رو می گه عین یه پدر مهربون

ادرس مطبش کجاست

۱۷ شهریور روبروی بانک ملی بالای آزمایشگاه طوسی برو ضرر نمی کنی