2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 47 پست
عزیزم وقتی چیزی حل شدنیه چرا طلاق؟ اجازه هم چیز بدی نیست وقتی بهش میگی نگو اجازه میدی برم یا نه؟ ب ...

خیلی دلم گرفته نمیدونم با این اخلاقش چکار کنم .مامانمم تنهاس میگه دوبار بیا .به جز من کسی رو نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=117241051]بایدم اطلاع بدی خوب کاری میکنی. اما یه فکریم بکن بگو مگه توهردفعه میری پایین خونه بابای منم میری. ...[/QUOTE 

اره مخوام بگم توام دوبار بیا تا منم دوبار بیام

درست میشه ایشالا.محبتتون خوبه؟کلامی و ....

آره عالی فقط شر این مشکل داریم و اینکه هر پنج شنبه چون شام اونجاییم نباید جایی مهمونی بریم اگ پنج شنبه دعوت کنن .بعدشم میکه از طهر رفتی خوته مامانت باید پایینم زودتر بری چون من معمولا 7 اینا میرم پایین وقتی شام دعوتیم 

[QUOTE=117241051]بایدم اطلاع بدی خوب کاری میکنی. اما یه فکریم بکن بگو مگه توهردفعه میری پایین خونه ب ...

همسرمن میگه هرروز هرچقدر میخوای بروخونه مادرت

خونه مامانم بجزروز شام یروز دیگه هم یساعت برو

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
همسرمن میگه هرروز هرچقدر میخوای بروخونه مادرت خونه مامانم بجزروز شام یروز دیگه هم یساعت برو

مال من فقط دعوا و زور اگه مامانش زنده بود اوضاع بدتر از این میشد

مال من فقط دعوا و زور اگه مامانش زنده بود اوضاع بدتر از این میشد

ماهم😕☹

من بدبختیم اینجاس که همسرم خواهرشم مثل مادرش میدونه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

من این مشکل رو سه سال داشتم از طرفی پدر همسرمم فوت شده مادرشم تنهاست،یعنی تو این سه سال نزاشتن یه روز خوش باشم الان چهار پنج ماهی میشه مامان همسرم خونشو عوض کرده ولی بازم مشکلات اونموقع حل نشده،هر کس پیام منو میخونه حتی اگه خانواده ی همسرش فرشته بودن از پدر مادر خودش بهتر بودن بازم نره تو یه ساختمون حتی تو یه کوچه هم نره زندگی زهر مارش میشه،بهترین روزای زندگیم فقط بخاطر این خراب شده اختلافاتی با همسرم پیش اومده واسمون که نه اون میتونه فراموش کنه نه من متاسفانه

من این مشکل رو سه سال داشتم از طرفی پدر همسرمم فوت شده مادرشم تنهاست،یعنی تو این سه سال نزاشتن یه رو ...

بله صد درصد ما باهم مشکل نداریم .مشکلمون خانوادش.میگه نباید حرفی بزنن پشت سرت بگن خوته مامانش 2 بار میره خونه ما ی بار