2821
2789
عنوان

رمز پویا

109 بازدید | 7 پست

سلام.بچه ها من کارت عابر همسرم دستمه و پول داخلشه و رمز دومم نداره چون خرید اینترنتی و کارای بانکیم باهاش نیست.خواستم بدونم میتونم پول ازش برداشت کنم؟مسدود نمیشه؟چون همسرم ایران نیست و نمیخوامم رمز دوم داشته باشه.فقط خواستم بدونم رمز پویا اجباریه؟واسه منی که نمیخوام روی این کارتم رمزدوم داشته باشم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه اجبار نیست اما خب اگه خرید اینترنتی داری مثل خرید بسته اینترنت شارژ انتقال پول از گوشی باید فعال کنی.اما خدایی خیلی مسخره

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
نه اجبار نیست اما خب اگه خرید اینترنتی داری مثل خرید بسته اینترنت شارژ انتقال پول از گوشی باید فعال ...

اره کارت خودم مال پارسیانه اونو میخوام فعال کنم.

ولی در کل وااااقعا مسخرس کلا یه دقیقه بیشترم زمان نداره تا فعال بودنش 

یعنی تا بخوایم سفارش چیزی بدیم رمز پریده

اره کارت خودم مال پارسیانه اونو میخوام فعال کنم. ولی در کل وااااقعا مسخرس کلا یه دقیقه بیشترم زمان ...

بنده خدا آدمهای مسن و افرادی که کم سواد هستند خیلی گیر میکنن.اخه این چه کاریه.اتاق فکرشون تو حلقم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤