سلام دوستان.اومدم یه چیزی بگم ک شاید حرف دل خیلیاس و شاید هم خیلیا این اتفاق واسشون افتاده باشه.
دوستان به نظر من این ک شما چی میخورید به کسی ربطی نداره که تا یه غذای یه مقدار خوب درست میکنید سریع میذارید اینجا و جالبه ک جدیدا هم میگین حامله نیاد.....اخه کی گفته فقط یه حامله ممکنه دلش بخواد.ممکنه یه آدمی بخواد که الان نداره دستش خالیه نمیتونه اون غذارو بپزه شاید از 100 نفری که میبینن 50 نفر دلشون بخواد ک بتونن اونو بپزن یا تهیه کنن بقیه چی؟ تو این وضع گرونی که پیش اومده به نظرم یکم به فکر همدیگه باشیم.شما هرروز بهترین غذارو میخورید شاید یکی مث من 2 وعده غذاش خوبه 2 وعده بده یکیم هست که چند وقت یه بار یه غذای حسابی داره.من خیلی مخالفم.خیلی.......
کاش آدم ها مثلقورمه سبزیبودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
اینکه از خونه من بوی کباب بره بیرون و بچه به بخواد و اینکه عکس بذارم و دیگران بخوان
همینها روی هم باعث گرفتاریرهای ریزو درشت تو زندگیا میشه
شما که کباب میخوای از بیرون بگیر یا وقتی رفتی تو پارکی یا خارج شهر درست کن
من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.
من تاحالا عکس نذاشتم ولی دلیلتون الکیه. اینهمه عکس غذا تو اینستا و تلویزیون و... هست مثل اینه ...
خیلی وقته ب تبلیغات تلویزیون هم ایراد میگیرن واقعا قدیما تبلیغ بود اما نه باغذا منم موافقم اونی که نداره دلش میخواد حالا تلویزیون مراعات نمیکنه مااینجا مراعات بکنیم هرکی هر کاری کرد ما هم انجام میدیم این که نمیشه
من خودم اون روز ر3تم تو شهر یه بچه دلش پفک میخواست مادرش نمیتونست واسش بخره یه بار میگفت ادم میمیره یه بار میگفت حالا باباک اومد یه بار میگفت ندارم تا اخر بچشو نفهمیدم چطوری برد بیرون
من دوست دارم استوری کتاب تو فرهنگمون جا بیافته مثلا استوری بذاریم این هفته این کتاب رو خوندم بعد مل ...
باورت میشه یه سری به نفر تاپیک زد کلی فحش داد به اونایی که کتاب استوری میکنن گفت ادای باسوادا رو درمیارن همه ام طرفداریشو کردن و ریختن سرمن که اره حتما تو استوری میذاری ک میگی چه مشکلی داره
شما میگید بیرون خیلی هست خب اون خانم مجبوره از اونجا رد بشه ولی اگر اینجا همچین چیزی نباشه یا کم باشه چی میشه؟درسته الان میگید مجبور نیست بره تو همچین تاپیکایی ولی خب وقتی ادم میلش بکشه میره خواه نا خواه یا میگه ببینم چی پختم یا هرچیزی....