2777
2789
عنوان

خوردی که خوردی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 100 پست
من یبار عکس کیک یزدی گذاشتم پشیمون شدم🔫😶

تو‌اسمت خودش اعمال شاقه داره 😐هیچی نگو😂

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️
تو‌اسمت خودش اعمال شاقه داره 😐هیچی نگو😂

حواسم ب اسمم نبود باید سکوت میکردم🤦‍♀️

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کباب ببرن مدرسه😩

اره تولقمه کوفته ببرن خیارببرن درسته چن نفرقورتم دادن تومدرسه عادی که همه معمولین بایدلقمه ساده ببریم تومدارس غیرانتفاعی خودشون پول میگیرن به همه کباب میدن یا اجیل

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

اینها هم حق الناسه

اینکه از خونه من بوی کباب بره بیرون و بچه به بخواد و اینکه عکس بذارم و دیگران بخوان 

همینها روی هم باعث گرفتاریرهای ریزو درشت تو زندگیا میشه

شما که کباب میخوای از بیرون بگیر یا وقتی رفتی تو پارکی یا خارج شهر درست کن

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

من تاحالا عکس نذاشتم  ولی دلیلتون الکیه. اینهمه عکس غذا تو اینستا و تلویزیون و... هست مثل اینه ...

خیلی وقته ب تبلیغات تلویزیون هم ایراد میگیرن واقعا قدیما تبلیغ بود اما نه باغذا منم موافقم اونی که نداره دلش میخواد حالا تلویزیون مراعات نمیکنه مااینجا مراعات بکنیم هرکی هر کاری کرد ما هم انجام میدیم این که نمیشه

من پول نداشتنی با شارژ میام یه نت 1 ساعته 138تومن یا نهایت 220 تومن میخرم یا اینکه با شارژ رایتلم می ...

بله بسته های فیروزه ای قیمتشون کم هست یک ساعته ،دوساعت و ...ولی خیلی حجمشون کم هست ،زود هم که تموم میشن

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
من هر فالوری ک بیشتر از دو سه بار تو یه هفته عکس غذا بزاره رو بلاک میکنم حالا هر کیم میخواد باشه، ین ...

اشتراک گذاشتن عکس دستپخت باز ی چیزی ی جور هنرنمایی ولی منم از اینکه می بینم چت قوربون صدقه شونو می ذارن اینستا واقعا عنم می گیره اخه چه دلیلی داره 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

من خودم اون روز ر3تم تو شهر یه بچه دلش پفک میخواست مادرش نمیتونست واسش بخره یه بار میگفت ادم میمیره یه بار میگفت حالا باباک اومد یه بار میگفت ندارم تا اخر بچشو نفهمیدم چطوری برد بیرون 

من دوست دارم استوری کتاب تو فرهنگمون جا بیافته مثلا استوری بذاریم این هفته این کتاب رو خوندم بعد مل ...

باورت میشه یه سری به نفر تاپیک زد کلی فحش داد به اونایی که کتاب استوری میکنن گفت ادای باسوادا رو درمیارن همه ام طرفداریشو کردن و ریختن سرمن که اره حتما تو استوری میذاری ک میگی چه مشکلی داره 

حالا من اهل استوری کذاشتن نیستم نه کتاب نه غذااا

ببخشید من یه سوال داشتم،هیچ قصدی از سوالم ندارم فقط یه سوال هست و در واقع میخوام بدونم🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ...

سایت های داخلی نصف قیمته 

نه من ۷۰۰مگ برای یه ماهم کافیه 

به شرطی که تلگرام و‌اینستا و‌... نباشه  

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️
مخصوصا اون جاهایی که یه کوچولومی خورن سیرمیشن نمیدونم بقیه غذا روچیکارمیکنن🤔🤔دونفرهستن یه دیس پر ب ...

من والا انقد غرق خونه زندگیشونم اصلا یوقتایی نمیدونم تبلیغه چیه😅

یکی بود خونه شون ویلایی بود توی خونه که دیگه چی بگم حیاطشونم باغ بود صبحونه رو اونجا میخوردن فکر کنم تبلیغ آب میوه بود☹️

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

شما میگید بیرون خیلی هست خب اون خانم مجبوره از اونجا رد بشه ولی اگر اینجا همچین چیزی نباشه یا کم باشه چی میشه؟درسته الان میگید مجبور نیست بره تو همچین تاپیکایی ولی خب وقتی ادم میلش بکشه میره خواه نا خواه یا میگه ببینم چی پختم یا هرچیزی....