2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونمون کوچیکه چ ربطی ب سن داره

بعضیا سنشون میره بالا، بودن مبل واجب میشه 

به خاطر کمردرد و پا درد 

ولی خب اگه جووونی و خونت کوچیکه یکی دو سال هم میتونی تحمل کنی یا یک کاناپه سه نفره بخری برای جلوی تلوزیون

بعضیا سنشون میره بالا، بودن مبل واجب میشه  به خاطر کمردرد و پا درد  ولی خب اگه جووونی و ...

۲۸سالمه اخه همه خانواده های شوهر مبل دارن مافقط نداریم 

عاقبت بخیری دخترم وپسرم صلوات

اگه بچه هات كوچيكن زياد خودت و درگير نكن

من دارم ناهار خوري و مبل و.. خيلي بخاطر وسايل بچم و دعوا كردم 

اشتباه محض

الان دلم ميخواد همه رو رد كنم و خونه خلوت باشه بچه بازي كنه و اسيب هم نبينه و دعواشم نكنم كه كوبيدي مبل و انداختي ميز و ...

با اجازه مدیر تاپیک. دوستان خوبم سلام. اگر به ایجاد نظم در خونه و زندگیتون علاقه مند هستید و دنبال کتابی می گردید که توی این راه بهتون کمک کنه، کتاب من یک کفشدوزک هستم، تو چطور؟ کتابی عالی در این زمینه است و رویکردی نو رو مطرح میکنه. من این کتاب رو به تازگی ترجمه کردم. در این کتاب کاساندرا آرسن کارشناس حرفه­ای نظم با تشبیه سبک نظم­دهی افراد به حشرات انباردار (کفش دوزک، زنبور، پروانه و جیرجیرک) به ما کمک میکنه تا روش خاص خودمون و افراد خانواده­مون برای نظم دهی رو شناسایی کنیم و بتونیم نظمی رو ایجاد کنیم که همه افراد خانواده بتونن از اون استفاده کنن و دوام بیاره. اگر دوست دارید بخشی از کتاب رو به رایگان و به عنوان هدیه مترجم دریافت کنید به لینک زیر مراجعه کنید.

http://s7.picofile.com/file/8378270768/نمونه_رایگان_کتاب_من_یک_کفش_دوزک_هستم،_تو_چطور؟_هدیه_مترجم_.pdf.html

بچها من بین این دوتا باید یکیو انتخاب کنم ... مبل بخرم یا تخت خواب؟؟؟

اگه مبل بخرم میتونم میز ناهار خوری و فرش و بوفه هم بخرم ..ولی اگه مبل و تخت خواب رو باهم بخرم دیگه نمیتونم فرش بخرم 

دوراهیه بدی نمیدونم چکنم😩😩😩

کاربر قدیمی ام       نمیدونم چرا کاربری قبلیم پوکید  خدایا مواظب شوهرم باش💙❤🤲...همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

منم خیلی دلم مبل میخاد تازه خونم پرده هم نداره ولی مگه این قسطای لعنتی میزارن....البته اگه پول دستم بباد اولین کاری ک بکنم اینه پرده و مبل میخرم...خیلی از وسایلای دیگرم ندارم آخه ما ب جای جهاز خونه خربدیم

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️