2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونمون کوچیکه چ ربطی ب سن داره

بعضیا سنشون میره بالا، بودن مبل واجب میشه 

به خاطر کمردرد و پا درد 

ولی خب اگه جووونی و خونت کوچیکه یکی دو سال هم میتونی تحمل کنی یا یک کاناپه سه نفره بخری برای جلوی تلوزیون

بعضیا سنشون میره بالا، بودن مبل واجب میشه  به خاطر کمردرد و پا درد  ولی خب اگه جووونی و ...

۲۸سالمه اخه همه خانواده های شوهر مبل دارن مافقط نداریم 

عاقبت بخیری دخترم وپسرم صلوات

اگه بچه هات كوچيكن زياد خودت و درگير نكن

من دارم ناهار خوري و مبل و.. خيلي بخاطر وسايل بچم و دعوا كردم 

اشتباه محض

الان دلم ميخواد همه رو رد كنم و خونه خلوت باشه بچه بازي كنه و اسيب هم نبينه و دعواشم نكنم كه كوبيدي مبل و انداختي ميز و ...

با اجازه مدیر تاپیک. دوستان خوبم سلام. اگر به ایجاد نظم در خونه و زندگیتون علاقه مند هستید و دنبال کتابی می گردید که توی این راه بهتون کمک کنه، کتاب من یک کفشدوزک هستم، تو چطور؟ کتابی عالی در این زمینه است و رویکردی نو رو مطرح میکنه. من این کتاب رو به تازگی ترجمه کردم. در این کتاب کاساندرا آرسن کارشناس حرفه­ای نظم با تشبیه سبک نظم­دهی افراد به حشرات انباردار (کفش دوزک، زنبور، پروانه و جیرجیرک) به ما کمک میکنه تا روش خاص خودمون و افراد خانواده­مون برای نظم دهی رو شناسایی کنیم و بتونیم نظمی رو ایجاد کنیم که همه افراد خانواده بتونن از اون استفاده کنن و دوام بیاره. اگر دوست دارید بخشی از کتاب رو به رایگان و به عنوان هدیه مترجم دریافت کنید به لینک زیر مراجعه کنید.

http://s7.picofile.com/file/8378270768/نمونه_رایگان_کتاب_من_یک_کفش_دوزک_هستم،_تو_چطور؟_هدیه_مترجم_.pdf.html

بچها من بین این دوتا باید یکیو انتخاب کنم ... مبل بخرم یا تخت خواب؟؟؟

اگه مبل بخرم میتونم میز ناهار خوری و فرش و بوفه هم بخرم ..ولی اگه مبل و تخت خواب رو باهم بخرم دیگه نمیتونم فرش بخرم 

دوراهیه بدی نمیدونم چکنم😩😩😩

کاربر قدیمی ام       نمیدونم چرا کاربری قبلیم پوکید  خدایا مواظب شوهرم باش💙❤🤲...همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

منم خیلی دلم مبل میخاد تازه خونم پرده هم نداره ولی مگه این قسطای لعنتی میزارن....البته اگه پول دستم بباد اولین کاری ک بکنم اینه پرده و مبل میخرم...خیلی از وسایلای دیگرم ندارم آخه ما ب جای جهاز خونه خربدیم

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️