2777
2789
عنوان

یه جهاز دیدم حالم یه طور شد (حسودیم شد(

| مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 100 پست

هرگز ذهنتو مقایسه ای نکن 

اون جهازم داشتی باز یکی بهتر میدیدی 

به مال خودت قانع باش و سعی کنین خودتون بهترش کنین 

از پدرشوهرتم توقع نداشته باش 

روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی 17 سالگی ازدواج کنی ، نمیشه ازت توقع تفکر و رفتار بالغانه داشت  حتما اون دختر معیارهای مد ...

وارد کاربری شدم همینا رو بنویسم

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
خونه من نسیت به اون خیلی کوچیکه یا جهازم خوبه ها ولی خب برا اون نکه پسرعه خریده چیزای خووب برداشتن . ...

میگن بدترین نفرین به کسی اینه بگی بهش انشاالله حسود شی....دختره شاید قیافش از نظر شما متوسطه ولی حتما یه فاکتورایی داشته که این اقا اومده سراغش ....

خیلی کارت زشته خیلییییییییی هر گهی هم بخوری تو زندگیت یکی هست کهش رنگی تر از تو باشه  من جای ش ...

واااای چقدر بی ادبی😦😧😵

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
خیلی کارت زشته خیلییییییییی هر گهی هم بخوری تو زندگیت یکی هست کهش رنگی تر از تو باشه  من جای ش ...

😐

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤

قیافه همه چیز نیست 

دوماً شما مگه نمی گی طلا داری طلات و بفروش برو خونه خوشگل 

سوما حسود نباش 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

چرا اینجوری میگید  مگه هر کی قیافه نداره نباید خوشبخت باشه باید یه شوهر داغون گیرش میومد که نرمال به نظر برسه 

عزیزم به خاطر داشته های خودت شکرگذار باش ان شاءالله زود صاحب خونه بشید بری تو یه خونه خشگل

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

الهی شکر با این توصیفایی که کردی خیلی خوشحال شدم انشاالله خدا عشقو موقعیتشونو بیشتر کنه

عزیدم این مساعل واسه همه هست ولی یه صلوات بفرست و براشون دعای خیر کن وبرای خودتم از خدا بخواه گلم

مـــن بـــہ دستـــاے خـــــدا خـــیره شــــدم معــجـزه کــــرد...

ی چیز اشتباه که جا افتاده اینه که همه فکرمیکنن جهزیه میبری باید برات چکارا کنن،جهزیه نه منت برای شوهر داره و نه خانوادش،از طرفی هم جهیزیه اصلا اجبار نیست.اگر کامل برده بشه ی لطف و هدیه بزرگ از طرف خانواده دختر هست

یجودی گفتم خودشو جمع و جور کنه 

😐😐😐😐

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍