2777
2789
عنوان

یه جهاز دیدم حالم یه طور شد (حسودیم شد(

| مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 100 پست

عزیزم اول اینک انشالله هر دوتون خوشبخت بشین 

دوم اینک باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگی کسی مقایسه نکن 

سوم الحمدالله شما هم همه چی داشتی شکر کن 

عروس و دومادی رو میشناسم ک هیچی نداشتن فرش نتونستن بخرن حصیر پهن کردن میز نتونستن بخرم چهارپایه چوبی برا تلویزیون مدل قدیمی سفارش دادن 

عزیزم این عروس با اینک همه چی کم داش اما خونشو طوری درست کرد ک همه انگشت ب دهن موندن و همه میگفتن خیلی قشنگه پ این عروس چی بگه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون خانوم منظورش این بود ک زندگیت هر جوری هم باشه باز هستن کسانی ک زندگیشون بهتر از تو باشه پس باید ...

توضیح مؤدبانه اش رو دادید  

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 
کدوم شهرا و استانها داماد بخشی از جهازو میخره؟ برام جالبه بدونم

من همدانم.پسر باید ۵ تیکه بگیره.واسه من لباسشویی یخچال فرش تلوزیون و سرویس خواب گرفتن.اکثرا همینه

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...
خوشبحالتون دیگه هیچی نمیمونه

چرا بابا.تا الان نزدیک ۵۰ تومن خرج کردیم.بازم خیلی چیزا مونده‌.بعد اینجا خونواده دختر ۴۰ ۵۰ گرم طلا میده

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...
دختر جان بین من و جاری که عروس یه خانواده‌ایم فرق هست. همون شروعش از مهریه. من به انتخاب خودم ۱۴ تا ...

تمام گفتنیارو گفتی مرسی

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
دقیقا زن پسرخاله ام خیییلی خوش به حالش شد، عرگسی توپ، خونه جدا که به نام خاله ام بود ولی داد پسرش زن ...

تازه این عروسی که میگم کاملااا با ازدواجشون مخالف بودن با پسرداییم دوست بود چندسال تا راضی شدن

این چیزا به شانس برمیگرده دیگه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

😂😂😂خدارو شکر بس تو نینی سایت حسود نداریم و همه راضین از زندگیشون

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

حسودی میکنی که داماد جهاز خریده؟ 

وای از این کار متنفرم😐

9 سال پیش والا تمام جهازمو خودم خریدم والا پشیمونم نیستم حداقل میدونم بخش بزرگی از این زندگی رو من ساختم

شما هم سعی کن خودتو مقایسه نکنی 

شرایط با شرایط دنیا دنیا فرق میکنه

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍