2777
2789
عنوان

بعضیا دنیا میان

190 بازدید | 14 پست

فقط برا کشیدن بدبختی ...تو هفت آسمون یه ستاره هم ندارن از هرچیزی بدش نصیبشون شده....اگه دنیا نمیو مدن بهترشون بود 

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من همه چیزم با سختی جور میشه حالام اقدام می‌خوام بکنم جور نمیشه تازه معلوم نیست کی بشه! کلا بدون سختی چیزی نصیبم نشده😥بازم شکر

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
بعد هرسختی آسانی هست خوده خدا گفته اینو صبر کن من این جملرو باتک تک سلولام لمس کردم

ولی من ندیدم

بعده هر سختی روزای سخت تری در انتظارم بود

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
ولی من ندیدم بعده هر سختی روزای سخت تری در انتظارم بود

ببین من طلاق نصادف کما تجاوز دزدی ازم جرف ونیش کنایه مردم ۵سال طول کشید بخدا وقتی شوهرم اومد خواستگاریم هیچکس باورنمیکرد منو پسر بگیره یه عروسی برام گرفت باورکن یکی ازاقوام نزدیکمون به مادرم گفته بود خداشانس بده اونجای دخترت طلاس مگه پسره اینقد خرجش میکنه فک نکنم بااینم بسازه فک کن روز عروسیت به مادرت اینجوری بگن یه ماه بعد عروسی حامله شدم پسر بود بچم یسال بهداززایمان دوباره فهمیدم حاملم بازم پسر قومیت ما خیلی بین پسرو دختر فرق میذارن وپسر جنس برتر میدونن همون آدم به مادرم گفته دیدی گفتم اونجاش طلاس واقعا الان من خوشبختم ازهمه دخترای فامیل مادرم میگه خدا پاداش صبرتو بهت داده افتادی توظرف عسل قدر خونه وزندگیتو بدون ومن میدونم که خدا جواب اشکامو دادتواوج جوونیم یه روانی شده بودما هیجا نمیرفتم نمیذاشتم هیچکس ببینتم خودت دیگه تاتهش برودیگه چی میگم فقط صبرکن فرمونم بده بخودش

به جهنم....والا دلت خوشه تواما خواهر....😂😂😂😂😂

دقیقا همینه یه عده بدبخت میانو بدبخت زندگی میکنن آخرم تو بدبختی میمیرن ولی برعکسشم هست یه عده ام هستن همیشه خوشن انگار هیچوقت غصه تو دلشون نبوده دیدم که میگم...

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
بعد هرسختی آسانی هست خوده خدا گفته اینو صبر کن من این جملرو باتک تک سلولام لمس کردم

عزیزم معنی درست این آیه این هستش که همراه سختی آسانیست.....

ان مع العسر یسرا.....

مع یعنی همراه نه بعد.......

این آیه تفسیرش غیر از اینه.......

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!