2777
2789
عنوان

مشاوره

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 114 پست
 نه !

چيكار كنم اين شوهرم آدم بشه ؟؟؟شوهرم تك پسره و پدر نداره ،سه تا خواهر داره و مامان ،پدر منو در آورده از سرويس دادن به خواهرش و مادرش،وقتي باهم خوشيم حس عذاب وجدان داره به اونا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه !

مسافرا ميريم حس بد داره ،دستوران ميريم حس بد داره ،فك ميكنه دائم بايد واسه اونا باشه ،حالا خواهرا همه شوهر دارن ،دوتاشون خدايي كاري با زندگي ما ندارن ولي پدرمو خواهر بزرگش در آورده ،روزي چهل بار به شوهرم زنگ ميزنه ،يه هو ساعت ١٢ شب زنگ ميزنم به شوهرم ميگه كجايي بيا قليون بكشيم،شوهرش هميشه شيفته سركاره اينم بي صاحب گير ميده به شوهرم ،دائم خونم سر خواهرش دعواس ،واقعا نميدونم چيكار كنم ،بريدم از دستش 

چيكار كنم اين شوهرم آدم بشه ؟؟؟شوهرم تك پسره و پدر نداره ،سه تا خواهر داره و مامان ،پدر منو در آورده ...

ببین عزیزم اونک نمیتونه از خانواده خودش بگذره بالاخره اوناهم خواهرمادرخودشن نسبت به اوناهم مسئولیت داره و تو ازاین مورد خوشحال باش چون کسی ک با خانواده خودش ک عمری بااونا بوده بدباشه و ول کنه اونارو مطمئن باش با شماهم همینکارو میکنه بدون ک مرد مسئولیت پذیریه و خوشحال باش.ایا کمک به اونا تاثیری رو زندگیت داره مثلا خرج شمارو نمیده ب نیازهای اونا بیشتر از تو پاسخ میده؟

زندگی شاید آن جشنی نباشد که تو آرزویش  را داشتی، اما حال که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص.  
ببین عزیزم اونک نمیتونه از خانواده خودش بگذره بالاخره اوناهم خواهرمادرخودشن نسبت به اوناهم مسئولیت د ...

آره ديگه دقيقا ،ماشين دائم دست خواهرشه ،هربار ميبره ماشين خراب ميشه بايد كلي خرج ماشين كنه ،يه هو مرخصي ميگيره از سركار ميره خواهرشو ميبره دكتر ،در صورتي كه من خودم باردارم تا حالا با من نيومده دكتر ،اگه خواهرش زنگ بزنه يه چيز بخواد بدون چون وچرا ميده بهش 

ببین عزیزم اونک نمیتونه از خانواده خودش بگذره بالاخره اوناهم خواهرمادرخودشن نسبت به اوناهم مسئولیت د ...

تو همه زمينه ها با خواهرش مشورت ميكنه ،به خدا بعضي وقتا فك ميكنم رابطمونم تعريف ميكنه واسه اون ،دعوامون ميشه ميره به خواهرش ميگه 

امااینک نمیتونی فراموشش کنی یعنی دوستش داری ونمیتونی فراموشش کنی..نیش وکنایه هاش درمورد چی بوده ک با ...

همه چی

توقع زیادی مثلا ی نمونش برا تولدم نیومد گفت مشکل دارم باشه برا بعد؟؟؟ گفتم باشه عید رسم بوده ما براش عیدی میخریدیم و قبل از عید بهش میدادیم اما ما یا رسم نداشتیم یا اگ‌بوده فراموش کرده بودیم و قرار بود روز عید دیدنی بهش عیدی بدیم حالا بعد عید نوروز روز دوم عموی من برحمت خدا رفت و کلا عید دیدنی کنسل شد ایشون اخرین کادویی ک ب من دادن عیدی نوروز بود و عید فطر و قربان و غدیر اصلا برو خودش نیاورد منم چیزی نگفتم بعد چند بار گفت عیدی بهم ندادین تا اینکه گفت مادرم حتما ازتون گلگی خواهد کرد مامانم و بابام و خانوادم خیییلی ناراحت شدن بابت عیدی ندادنتون  ک منم عصبانی شدم و گفتم تولدم و ۳ تا عیدی طلب من ی عیدی طلب شما رسم مشکی برداری هم ک اصلا چیزی نیاوردین طلب من

اما ایشون با ارامش کامل دفاع میکرد ک مقصر خودت بودی ک یاداوری نکردی من فراموش،کرده بودم یا از عمد عیدی ندادم تا بدونی چقد بده ب من عیدی ندادین یا گفت خریدم فرصت نشد بیارم یا گفت مسافرت بودین اون روز نشد بیارم  بعدم درگیری داشتیم و دعوا و .... اما عیدی نوروز رو من هررر چی قسم خوردم ما رسم داریم بعد عید تو عید دیدنی عیدی بدیم گفت نع ب من بی احترامی شده و جبران میکنم این لطف پدر مادرتو

مسافرا ميريم حس بد داره ،دستوران ميريم حس بد داره ،فك ميكنه دائم بايد واسه اونا باشه ،حالا خواهرا هم ...

باشوهرت حرف زدی ک دلیلش چیه؟دلیل اون حس بدچیه شاید از چیزی ترس یا عذاب وجدان داره اول اینو بفهم محبتت رو نسبت به شوهرت بیشتر کن خودتو به خانوادش نزدیک تر کن بهش بفهمون ک اونا ازدواج کردن و زندگیه خودشونو دارن همونطور ک تو داری زندگی میکنی الان مسئولیت اونا باشوهراشونه  خواهرش شایدحساسیت تورو فهمیده و میخواد خودشو به برادرش نزدیک تر کنه به نظرمن تو خودتو به خواهرش خیلی نزدیک کن و باهاش ارتباط بگیر و دوستانه حرف بزن 

زندگی شاید آن جشنی نباشد که تو آرزویش  را داشتی، اما حال که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص.  

اينم بگم همسرم يه ازدواج ناموفق داشته كه دختره دقيقا بخاطر خواهر مادرش ولش كرده رفته ،اينم ديگه نرفته دنبالش،و هر وقت بزرگترا رفتن دنبالش از دست خانوادش گريه كرده ،با اين صورت بازم شوهرم قبول نميكنه خانوادش دخالت  دارن ،حتي با مهمون كه خونه ما ميادم كار دارن 

باشوهرت حرف زدی ک دلیلش چیه؟دلیل اون حس بدچیه شاید از چیزی ترس یا عذاب وجدان داره اول اینو بفهم محبت ...

يه زمان اينكارو كردم ولي ديدم خيلي وقيح تر شد ،مجبور شدم با بحث و اينا بهش يفهمونم كه خودشو جمع و جور كنه ،وگرنه ما ميرفتيم اتاق بخوابيم ميگفت چقدر ميخوابيد ،دلش ميخواست پيش اونا بشينه شوهرم ،شوهرم كه هيچ وقت قبول نميكنه ،ميگه خواهر مادر من فرشته ان و شما ها مشكل داريد 

همه چی توقع زیادی مثلا ی نمونش برا تولدم نیومد گفت مشکل دارم باشه برا بعد؟؟؟ گفتم باشه عید رسم بوده ...

خب پرسیدی مشکلش چیه ک نمیخوادبیاد؟اینو بدون مردا نیازبه یاداوری دارن اونا مث ما نکته سنج نیستن ک همه چیو با جزئیات یادشون باشه و یه جورایی حس ششم داشته باشن ایناک مسائل حادی نیست ک به خاطراین مسائل بیایم باهم مشکل درست کنین حیف نیست!شمابیشتر ازاینک براخودتون بخواین زندگی کنید درگیرخانواده هاتونید.

بهش بگو همون قدر که تو ناراحتی منم اندازه تو ناراحتم و ازت توقع دارم ما خانما ظریفیم و حساس .مرداهم نکته سنج نیستن باید خودت ازش بخوای ک مثلا فلان چیزو میخوام تکرارش کن چه اشکالی داره یاد اوریش کنی نه اینک بزاری بعدا کنایه بزنی بهش.چیزایی ک خوشحالت میکنه رو بهش بفهمون و همونقد چیزایی ک اونو خوشحال میکنه.برای خودتون زندگیت منید و البته در چارچوب قوانین ک به خانواده هاتونم لطمه ای نخوره اونارم میتونید دونفری باهم با صحبت قانع کنید ک حالا درگیر این چنین رسم و رسوماتی نباشن

به من خیانت شده و اصلا قصد جدایی ندارم ولی توان زندگی هم ندارم و هر لحظه عذاب می کشم دنبال آرامشم ن ...

چه خیانتی دلیل خیانت چی بوده؟ 

قبل اینک ازدواج کنی باهاش دلیل طلاقشومیدونستی؟

چه خیانتی دلیل خیانت چی بوده؟ 

همسرم بهم خیانت کرده و با یک زن مطلقه دوست شده و ...

من برای خیانت دلیلی پیدا نمیکنم و اصلا نمیخوام وارد بازی کثیف توجیه بیفتم که حتما من کم گذاشتم و ...