همه چی
توقع زیادی مثلا ی نمونش برا تولدم نیومد گفت مشکل دارم باشه برا بعد؟؟؟ گفتم باشه عید رسم بوده ما براش عیدی میخریدیم و قبل از عید بهش میدادیم اما ما یا رسم نداشتیم یا اگبوده فراموش کرده بودیم و قرار بود روز عید دیدنی بهش عیدی بدیم حالا بعد عید نوروز روز دوم عموی من برحمت خدا رفت و کلا عید دیدنی کنسل شد ایشون اخرین کادویی ک ب من دادن عیدی نوروز بود و عید فطر و قربان و غدیر اصلا برو خودش نیاورد منم چیزی نگفتم بعد چند بار گفت عیدی بهم ندادین تا اینکه گفت مادرم حتما ازتون گلگی خواهد کرد مامانم و بابام و خانوادم خیییلی ناراحت شدن بابت عیدی ندادنتون ک منم عصبانی شدم و گفتم تولدم و ۳ تا عیدی طلب من ی عیدی طلب شما رسم مشکی برداری هم ک اصلا چیزی نیاوردین طلب من
اما ایشون با ارامش کامل دفاع میکرد ک مقصر خودت بودی ک یاداوری نکردی من فراموش،کرده بودم یا از عمد عیدی ندادم تا بدونی چقد بده ب من عیدی ندادین یا گفت خریدم فرصت نشد بیارم یا گفت مسافرت بودین اون روز نشد بیارم بعدم درگیری داشتیم و دعوا و .... اما عیدی نوروز رو من هررر چی قسم خوردم ما رسم داریم بعد عید تو عید دیدنی عیدی بدیم گفت نع ب من بی احترامی شده و جبران میکنم این لطف پدر مادرتو