2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم وقتی ادمی قرص میخوره یکم اعصاب و روانش بهم میریزه بهش آرامش بده اگر زندگیتو میخدای زیاد پاپیچش ...

پاپیچش نمیشم ولی وقتی تایم رفت و آمدش بهم میخوره شک میکنم میریزم بهم ک کجا بودی 

پاپیچش نمیشم ولی وقتی تایم رفت و آمدش بهم میخوره شک میکنم میریزم بهم ک کجا بودی 

من هم اوایل خیلی پا پیچش میشدم اون هم دروغ تحویلم میداد ولی الان بی خیالش شدم یعنی دیگه بریدم فعلا به خاطره بچه ها سکوت کردم 

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹

اره معتاد بوده ولی معتاد اینجوری من تاحالا ندیدم والا تو فامیل معتاد دیدم براخانوادش کم نمیزاره  ...

خیلی سخته عزیزم خداکمکت کنه انشالله شوهرت سرعقل بیاد بخاطر دخترت ترک کنه برگرده ب زندگی .توی خلوتت باهاش بامحبت ارامش صحبت. کن از اینده بچتون براش بگو شاید بفکر بره عاقل بشه

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس  
کار درست همینه چون بچه ها خیلی ضربه میخورن 

ولی انقدر ریختم تو خودم که مریض شدم نه باهاش زیاد حرف میزنم نه حرف میزنه خیلی خسته ام دوست دارم یه دری باز بشه من آزاد بشم 

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹

من هم اوایل خیلی پا پیچش میشدم اون هم دروغ تحویلم میداد ولی الان بی خیالش شدم یعنی دیگه بریدم فعلا ب ...

همینکه میتونی سکوت کنی هنره من بیشتر از ۳روز دووم نمیارم

خیلی سخته عزیزم خداکمکت کنه انشالله شوهرت سرعقل بیاد بخاطر دخترت ترک کنه برگرده ب زندگی .توی خلوتت ب ...

خیلی باهاش حرف میزنم میگه نترس من معتاد زواردررفته نمیشم میگم مگه معتاد زواردرنرفته هم داریم