2777
2789
اگه یه دونه بچه داری لطفا دیگه بچه نیار من خیلی اشتباه کردم دومی رو آوردم فکر کردم خوب شده اوایل اخل ...

میخام ازش جداشم چون چشم چرون هم هست بد دهنه خرجی هم نمیده پول رهن خونه مال خودمه فقط میخام بره گم شه دیگه خسته شدم

ببین نمیخوام دلتوو خالی کنم ولی کل مواد ها جدا شیشه شده ادم شیشه ای محاله ترک کنه چون شیشه اصلا ترک ...

هرویین میکشه الانم قرص میخوره اون یدفه هم نمیدونم چرا رفته بود طرف شیشه 

ولی بخودم امیدواری میدم میگم نهایتش میمیره انقد سیرم ازش یا خودم میمیرم تموم میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه ببریش کمپ تا ترک کنه کسی از خانواده اش حمایتت نمیکنن؟

کمپ هزینه داره اگه بره کمپ پسر بزرگم متوجه میشه 14سالشه بچم نابود میشه خانوادش اگه حامی بودن نمیزاشتن ازسن کم این کارو بکنه  میگن ما خبر نداشتیم 

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹

چه ناراحت کننده  عزیزم از اول ازدواجت معتاد بود؟ چرا بچه آوردی ؟

اره معتاد بوده ولی معتاد اینجوری من تاحالا ندیدم والا تو فامیل معتاد دیدم براخانوادش کم نمیزاره 

بله عزیزم یه دختر ۴ساله دارم

هرویین میکشه الانم قرص میخوره اون یدفه هم نمیدونم چرا رفته بود طرف شیشه  ولی بخودم امیدواری می ...

خدا سایتو رو سر بچت نگه داره قوی باش تو ایشاالله خدا یا شوهرتو سر عقل بیاره یا در رحمتی بروی تو باز کنه

میخام ازش جداشم چون چشم چرون هم هست بد دهنه خرجی هم نمیده پول رهن خونه مال خودمه فقط میخام بره گم شه ...

انشاءالله هر چی به صلاحتونه همون بشه 

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹

برادر زنداداشم بود از نظر مالی عااالی خیلی باوقارو سروسنگین بود اصلا خانوادشم فکر نمیکردن پسرشون این ...

ریدم به شانست 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
خدا سایتو رو سر بچت نگه داره قوی باش تو ایشاالله خدا یا شوهرتو سر عقل بیاره یا در رحمتی بروی تو باز ...

امیدوارم من برخلاف ظاهرم خیییییلی معتقدم ولی بعد این همه دردوبدختی گاهی وقتا خدارو از یاد میبرم به بودنش شک میکنم

امیدوارم من برخلاف ظاهرم خیییییلی معتقدم ولی بعد این همه دردوبدختی گاهی وقتا خدارو از یاد میبرم به ب ...

من خودمم اهل نماز روزه نیستم ولی هرجا گفتم خدایا بدادم برس یا گحفتم خدایا سپردم ب خودت واقعا خدا بهترینارو رقم زده توام از ته دل چشمم رو همه ببند چشمت ب کرم خدا باشه خدا مشکلتو حل کنه