2777
2789
یه دختر۴ساله دارم  من قبلا دوبار جداشدم دیگه نمیشه افتضاهه

بنظرت تباه کردن عمرت بپای ی مرد معتاد اشتباه نیست و اینکه با این حرکت شما آینده بچتم زیر سوال میره .خدا کمکت کنه فقط همین 

شیشه ولی میگن توهم داره ولی اینوتوهمشو ندیدم ولی خیلی مغرور خیلی خود شیفته بد اخلاق 

شوهر من حشیش میکشه به چندنفر گفتم میگن مخ نداره از بین رفته واقعا هم اینطوریه بهش میگم سر راه خرید کن مثلا نان یادش میره یا حوصله بازی کردن بچه رو نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ک معجزه کن تو زندگی واعتیادش کناربذاره اگه اعتیاد نداشت این مشکلات هم نبود درکت میکنم کاش می ...

ترک میکنه ولی دوباره میره دنبالش دعا کنین عزیزم واسم چون من از خدا خواستم جوابمو نداد

شیشه ولی میگن توهم داره ولی اینوتوهمشو ندیدم ولی خیلی مغرور خیلی خود شیفته بد اخلاق 

نمیشه ببریش کمپ تا ترک کنه کسی از خانواده اش حمایتت نمیکنن؟

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
بنظرت تباه کردن عمرت بپای ی مرد معتاد اشتباه نیست و اینکه با این حرکت شما آینده بچتم زیر سوال میره . ...

نمیدونم 

فکر میکنم شاید بازم بخودش بیاد دخترمم خیلی وابستشه 

ترک میکنه ولی دوباره میره دنبالش دعا کنین عزیزم واسم چون من از خدا خواستم جوابمو نداد

این بار به کسی نگ طلاق گرفتی  برو یه شهر دیگه کلا اخه جرا تحقیق نکرده میسپارنت دست این و اون 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
شوهر من حشیش میکشه به چندنفر گفتم میگن مخ نداره از بین رفته واقعا هم اینطوریه بهش میگم سر راه خرید ک ...

اگه یه دونه بچه داری لطفا دیگه بچه نیار من خیلی اشتباه کردم دومی رو آوردم فکر کردم خوب شده اوایل اخلاقش بهتر بود ولی الان 

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹

به حرف مردم اهمیت نده من جای شما بودم جدا میشدم گور بابای مردم،کسی از خوشی طلاق نمیگیره

نمیدونم کاش قدرت قبلو داشتم اسم دادگاه ک میاد تمام مریضیای عالمو دچار میشم از معده دردو میگرن بگیر تا...

انشالله ولی ترک شیشه خیلی سخته حداقل ۳ماه باید کمپ بره بعد کلاس ان ای شرکت کنه 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
نمیدونم  فکر میکنم شاید بازم بخودش بیاد دخترمم خیلی وابستشه

ببین نمیخوام دلتوو خالی کنم ولی کل مواد ها جدا شیشه شده ادم شیشه ای محاله ترک کنه چون شیشه اصلا ترک نداره 

این بار به کسی نگ طلاق گرفتی  برو یه شهر دیگه کلا اخه جرا تحقیق نکرده میسپارنت دست این و ...

برادر زنداداشم بود از نظر مالی عااالی خیلی باوقارو سروسنگین بود اصلا خانوادشم فکر نمیکردن پسرشون اینکارست