2777
2789
ولی انقدر ریختم تو خودم که مریض شدم نه باهاش زیاد حرف میزنم نه حرف میزنه خیلی خسته ام دوست دارم یه د ...

منم همین حسو دارم حتی وقتاییم ک قهرم باهاش خونه بابامم احساس میکنم دارم پرواز میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودمم اهل نماز روزه نیستم ولی هرجا گفتم خدایا بدادم برس یا گحفتم خدایا سپردم ب خودت واقعا خدا بهت ...

من از ۱۴سالگی تاالان دارم بدبختی میکشم روز خوش نداشتم یا داشتم با نامردا سرو کله میزدم یا تو دادگاه بودم یا حرفای قبیح مردمو تحمل میکردم لکر میکردم دیگه روزای خوش میرسن ولی خوشیهام دوروز بیشتر دووم ندارن

همینکه میتونی سکوت کنی هنره من بیشتر از ۳روز دووم نمیارم

دو بار گرفتنش تا الان دفعه آخر وقتی ازش شیشه گرفته بودن رفتم پیش قاضی پروندش به من قاضی گفت برو فکر خودت باش ولی منه ساده دلم به حالش سوخت وادامه دادم 

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹

خیلی باهاش حرف میزنم میگه نترس من معتاد زواردررفته نمیشم میگم مگه معتاد زواردرنرفته هم داریم

منظورش کارتن خوابه حتما 

بگو همینجور ادامه بدی میشی نترس بخدا بچه گناه داره فردا بزرگ شد پیشه دوستاش خجالت زده میشه غمگین و گوشه گیر میشه 

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس  
منظورش کارتن خوابه حتما  بگو همینجور ادامه بدی میشی نترس بخدا بچه گناه داره فردا بزرگ شد پیشه ...

بهش میگم بخاطر وجود تو سرافکنده میشه ولی آدم کلا منطقی نیست

نه اصصصصلا این غلطو نمیکنم

دور از جون خواهر این تجربه منه که تصمیم گیری خیلی سخت میشه 

انشاءالله که مشکلتون هرچه زودتر حل بشه 

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹