2777
2789
عنوان

داف پلنگی🐯🐆🐅

882 بازدید | 22 پست

یه هم کلاسی داشتیم یادش بخیر خیلی تپل و چاق بود خیلیم سیبیل داشت همیشه هم داشت میخورد اصن یه چیزی بوداااا خفن صدای مردونه کلفت تپل مپلو و درسشم خوب نبود 

چند روز پیش بر حسب اتفاق پیج شو دیدم ماشا الله چی شده بود اووووف

درس خونده مهندس شده پلنگ 

یه لب داشت اندازه متکا قلقلی مژه  داشت از اینجا تا کرمون اصن یه داف خفن پلنگی شده بود که بیا و ببین 

خلاصه که گاهی همکلاسیهای دوران مدرستون که فکر می کردین اینا دیگه چی چی هستن یهو یه چیز خفن میشن که بیا و ببین

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زشتا قشنگ میشن قشنگا زشت تجربه ثابت کرده

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بر عکسش من یه دوست داشتم آیشواریا انقد خوشگل بود ک معلمام کف میکردن میدیدنش همش میگفتم این میتونه کلی پیشرفت کنه و به جاهایه خوبی برسه اما تا الان ک چیزی نشده ایشالااز این به بعد بشه

عمل و لاستیکو پلاستیک و بتونه و... همرو خوشگل میکنه

اخه پلنگ شده بود از این جور قیافه ها من زیاد خکشم نمیاد چون اغراق توش زیاده ولی نسبت به اون دوران خیلی خفن شده بود

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
2827
2791
2779
2792