2777
2789
عنوان

فیلم عروسی

315 بازدید | 21 پست

سال 91عروسیم بود بعد از دوسال عقد،قرار بود تو ی باغ بگیریم اهنگ و بزن و برقص باشه همه چیرو  اوکی کرده بودیم که زن یکی از فامیلای نزدیک شوهرم که شوهرش شهید شده زنگ زد به شوهرم که تو عروسیتون اهنگ نداشته باشین زندکیتونو با گناه شروع نکنین خیلی با شوهرم حرف زده بود و تونسته بود که مخ شوهرمو بزنه اونم همه چیرو کنسل کرد ،زنا و مردا هم جای جدا گرفت عروسیمونم بدون بزن برقص با چند تا اهنگ مجاز برگزار کرد من فقط میخواستم اون شب هر چه زودتر تموم بشه خیلی خیلی اعصابم خرده و هزار دفه با شوهرم دعوا کردم که به دلم ی عروسی شاد رو گذاشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنه چه پر رو بوده.

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
خیلی بدم میاد ازش،از این مذهبیای افراطی هست

اینجور آدما هستن که مردمو از دین زده کردن

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

یعنی آدم انقدر دهن بین؟ نمیشه که حتما شوهرت یه دلیل دیگه ای داشته انداخته گردن اون خانمه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
خیلی بدم میاد ازش،از این مذهبیای افراطی هست

زنه سنش در حد مامان همسرته؟شاید بخاطر بالا بودن سنش شوهرت خاسته بهش احترام بزاره

برای بهبود و خوب شدن زندگیم میشه یه صلوات بفرستین لایکم کنید منم براتون بفرستم☺
یعنی آدم انقدر دهن بین؟ نمیشه که حتما شوهرت یه دلیل دیگه ای داشته انداخته گردن اون خانمه

نه عزیز،روز قبلش همه چیرو اوکی کرده بود اون زنه گفته بود امام زمان کمکتون میکنه زندکیتون بدون گناه شروع بشه خیلی خوشبخت میشین