2777
2789
عنوان

گوشی شوهر 📱📱📱

1265 بازدید | 53 پست

به نظرتون گوشی شوهر ساده باید باشه یا هوشمند

تعداد رای : 97
نظرسنجی
گوشی ساده. دکمه ای
51
52%
گوشی هوشمند. اندروید و غیره
46
47%
ببخش بخند فراموش کن ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قطعا هوشمند 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

ول کن بابا شما هم دیگه شورشو در اوردین. انگار بچه میخوایین ببرین تو خونه .یا انگار وارد یه جنگ دارین میشین. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

چه سوال احمقانه ای.

توی قرن ۲۱ گوشی ساده؟!

یا ما اونقدر سطح پایین و احمقیم که با شخصی ازدواج کردیم که میترسیم اگه گوشی اندروید داشته باشه سر و گوشش بجنبه؟!

چه اصراری به عقب مونده بودن داریم...

‌خوشحالم که برای تولد همسرم بهترین گوشی از نظر خودم که توی بازار بود رو گرفتم

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)

چون شوهر ادمیزاد ب حساب میاد حق انتخاب داره این مایم که باید شوهر متعهد انتخاب کنیم که از ترس مجبورش نکنیم گوشی ساده دست بگیره

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان