2777
2789
عنوان

گوشی شوهر 📱📱📱

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 53 پست

گوشی شوهر یا گوشی بچه ی سیزده ساله =)

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نیست گوشیش چی باشه وقتی آدم درستی باشه

من شوهرم اندروید داره ولی آرزومه پول هامو جمع کنم بهترین گوشی رو براش بخرم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چه سوال احمقانه ای. توی قرن ۲۱ گوشی ساده؟! یا ما اونقدر سطح پایین و احمقیم که با شخصی ازدواج کردیم ...

سوال احمقانه هستش ولی واقعا خیلی از خانم ها ترس دارند همسرشون گوشی هوشمند داشته باشه 

خیلی دیدم تو تاپیک ها

ببخش بخند فراموش کن ❤
سوال احمقانه هستش ولی واقعا خیلی از خانم ها ترس دارند همسرشون گوشی هوشمند داشته باشه  خیلی دید ...

متاسفانه نتایج نظر سنجیتونو دیدم و با این تعداد واقعا نا امید شدم.

هر چند که کسی که چیزی به جز شوهرش زندگی و هویتش رو تشکیل نمیده به هر حقارتی برار حفظ شوهرش تن میده. حتی اگه اون حقارت دونستن "شوهرش" که یار و همدمشه به عنوان یک نوجوان ۱۳ ساله باشه و خودش رو تا این سطح بیاره پایین...

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)