2777
2789
عنوان

مادرشوهر

187 بازدید | 19 پست

سلام من ۱۷ سالمه

۶ ماه میشه ک رسمی نامزدم

مادرشوهرم خوبه

اما ب نظر من بیشتر توی جمع و واس جلوه دادن خودش

و خیلی بعضی وقتا اذیتم میکنه و حرصمو در میاره

بعصیام میگن چون دختر نداشتهو الان تو هم عروس خونه شدی و هم دختر و خودشم جوونه حسودیش میشه

اما خب چی بگم اخه

چیکار کنم من !؟

میشه لطفا لطفا لطفا راهنماییم کنید

تعداد رای : 5
نظرسنجی
کمک
4
80%
نظر بدین لطفا
1
20%

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عیب نداره بهش بها بده مثلا ازش تعریف کن شاید کمبود داره .اگر مشکل دیگه ای باهاش نداری 

خوشبحالت مادرشوهر جوون خیلی خوبیا داره 

تازشم شاید اون از قبل ورود شما همچین شخصیتی داشته

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
عیب نداره بهش بها بده مثلا ازش تعریف کن شاید کمبود داره .اگر مشکل دیگه ای باهاش نداری  خوشبحال ...

ن مادرشوهرم دختر عمومه

خب منم میشناسمش دیه

مثلا قبل نامزدیه ما خیلی زیاد میشد در سال ۲ یا ۳ تا مانتو میخرید 

اون سری تو ۱ ماه کم کم ۶ تا مانتو خرید با اینکه میدونست من مانتو نیاز دارم و دوران مجردی هم خییییلی مانتو میخریدم و پسرش هم هنوز دستش خالیه ب روی خودشم نیوورد ن ب منم بخرفقط تا تونست ب خودش خرید 

نفهمیدم مشکلت چیه

مثلا ما رسممون اینه ک دختر وقتی نامزد میکنه حتی اگه بهترین گوشی هم داش میرسه ب خانوادش و خانواده شوهرش یا خود شوهرش باید بهش گوشی بخرن

بعد نامزدیمون من گوشی نداشتم 

خانوم با این حال رف گوشیش رو عوض کرد ک مدل بالاتر بگیره 

و من الان ۶ ماه گوشی ندارم و با گوشی مامانم حرف میزنم

شوهرمم قبل نامزدی درس میخوند تازه میره سرکار من ازش انتظارندارم

اما مادرشوهرم میره واس عیدش از ۶ ماه قبل فرش میخره و ب من گوشی نمیخره حرصمو در میاره 

ببین مادرشوهرها هیچ وجه کوتاه نمیان ساخته شدن برا دق دادن عروس 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز