2821
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 19 پست
ببین مادرشوهرها هیچ وجه کوتاه نمیان ساخته شدن برا دق دادن عروس 

قرار بود نامزدم واس توادم گوشی بخره😭ک دیروز بود

مطمعنم مامانش دیده پولش واس گوشی کمه ب جای اینکه کمکش کنه گفته طلا بخر 

ک بزنه ب اسم خودش😒

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلا ما رسممون اینه ک دختر وقتی نامزد میکنه حتی اگه بهترین گوشی هم داش میرسه ب خانوادش و خانواده شوه ...

خوب عزیزم منطقی بخوای حساب کنی همسرت باید برات خرید کنه نه خانواده همسرت ولی در بی اهمیت بودن بهت شکی نیست

🧿
قرار بود نامزدم واس توادم گوشی بخره😭ک دیروز بود مطمعنم مامانش دیده پولش واس گوشی کمه ب جای اینکه ک ...

مردت اگ پشتت باشه با تو باشه ازهمین الان می فهمی یک کلمه بگه مامان زنم و دوس دارم هواشو داشته باش ۹۹درصد مردها نمیگن چون عاشق خونوادهاشونن دختر اول راهی بعد۶سال دیشب بازم اعتراض کردم به رفتارهای خونواده همسر .همسرم مثل سنگ نگاه کرد گفتن یکلمه ک مامان زنم نرنجون سخت نیست ولی نمیگ

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
🔴🔴🔴🔴فقط تو رو خدا کمک کنید مثل خودش درحالی ک تو روش خوبم منم حرصشو در بیارم کمک کنید چیکار کنم

اون مکاری حیله گری سیاست میخواد داری آیا منو نداشتم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!