سلام خانوما. برای ماه اول میخوام اقدام کنم . سه روزه از پریودیم گذشته . دو شب پشت سر هم نزدیکی داشتم بدون جلوگیری . هر وقت مایع منی ریخته میشه داخل واژنم زیر دلم منقبض میشه . چند دفعه قبلا توی این سال های ازدواجم ریخته شد و این شکلی زیر دلم و رحمم منقبض شد و چون بچه نمیخواستیم قرص اورژانسی خوردم و حل شد ولی این بار زیر دلم دست بردار نیست و منقبضه . کسی هست که این مدلی تجربه داشته باشه و باردار شده باشه ؟؟؟ خیلی ذوق دارم همین ماه اول باردار شم .
خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم . این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
والا من هم موقعی که حامله شدم منقبض بود هم الان که نیستم کلا با بقیه فرق دارم
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حامله شدی منقبض شد یا درست فردای نزدیکی منقبض شده بود . من نمیدونم چرا وقتی مایع منی رریخته میشه انگ ...
دقیقا دو روز بعد اینکه پریودم به تاخیر افتاد منقبض شد
البته از دوسال پیش که دخترم به دنیا اومد تا الان دیگه همیشه اینجوری ام
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است