2777
2789
عنوان

زیر دلم منقبض شده . یعنی حاملم ؟

358 بازدید | 17 پست

سلام خانوما. برای ماه اول میخوام اقدام کنم . سه روزه از پریودیم گذشته . دو شب پشت سر هم نزدیکی داشتم بدون جلوگیری . هر وقت مایع منی ریخته میشه داخل واژنم زیر دلم منقبض میشه . چند دفعه قبلا توی این سال های ازدواجم ریخته شد و این شکلی زیر دلم و رحمم منقبض شد و چون بچه نمیخواستیم قرص اورژانسی خوردم و حل شد ولی این بار زیر دلم دست بردار نیست و منقبضه . کسی هست که این مدلی تجربه داشته باشه و باردار شده باشه ؟؟؟  خیلی ذوق دارم همین ماه اول باردار شم . 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

والا من هم موقعی که حامله شدم منقبض بود هم الان که نیستم کلا با بقیه فرق دارم

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
والا من هم موقعی که حامله شدم منقبض بود هم الان که نیستم کلا با بقیه فرق دارم

حامله شدی منقبض شد یا درست فردای نزدیکی منقبض شده بود . من نمیدونم چرا وقتی مایع منی رریخته میشه انگار داخل رحمم تغییراتی یه وجود میاد و منقبض میشه 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون سه روز تاخیر داری انشالله که بارداری وگرنه به علائم نمیشه اعتماد کرد

3 روز بعد از اتمام پریودیم اقدام کردم . تاخیر ندارم عزیزم . 

علائم الکیه بهشون دل نبند توکل کن به خدا 

آخه دلیلش چیه که من هر سری که مایع منی ریخته میشه زیر دلم منقبض میشه ؟ 

پس فعلا صبر کن هیچی معلوم نیست

میدونم هیچی معلوم نیت . میخواستم بدونم این حالت منو هم کسی داشته ؟ 

حامله شدی منقبض شد یا درست فردای نزدیکی منقبض شده بود . من نمیدونم چرا وقتی مایع منی رریخته میشه انگ ...

دقیقا دو روز بعد اینکه پریودم به تاخیر افتاد منقبض شد 

البته از دوسال پیش که دخترم به دنیا اومد تا الان دیگه همیشه اینجوری ام

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
نه بابا اینجوری نیست اون انقباضم بخاطر تحریکاس و هورمونا

آخه نزدیکی که همیشه داریم ولی وقتی مایع منی ریخته میشه این مدلی میشم .

آخه دلیلش چیه که من هر سری که مایع منی ریخته میشه زیر دلم منقبض میشه ؟ 

مال منم همینجوره دیگه رحم باید واکنش نشون بده به اسپرم تا دو سه روز بعد نزدیکی منقبض میشه بعدش خوب میشه

ای کاش من ،همه بودم !!با همه زبان ها، تو را صدا میزدم(خـــدا)👉💝 
دقیقا دو روز بعد اینکه پریودم به تاخیر افتاد منقبض شد  البته از دوسال پیش که دخترم به دنیا اوم ...

وای چه بد که همیشه اینجوری هستی . نه من پریود  شدم و بعد از اتمامش نزدیکی رفتم و این مدلی شدم . خیلی بده . انگار توی دلم یه جسم سفتی گذاشتند و گرفته 

مال منم همینجوره دیگه رحم باید واکنش نشون بده به اسپرم تا دو سه روز بعد نزدیکی منقبض میشه بعدش خوب م ...

شما باردارید و یا بچه دارید ؟ پس طبیعیه