کی ازمایش بدم نشوون بده طاقت ندارم تا اون روز صبر کنم
پهلوهام و زیر دلم و تخمدان مخصوصاا سمت چپم درد داره تیر هم میکشه تو رحمم و کمردردم دارم
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
من قشنگ درکت میکنم چون تازه این دوره رو گذروندم ، سرتو گرم کن به یه چیزای دیگه ، من انقدر فال حافظ میگرفتم از استرس ، دیگه حافظ هم گیج شده بود پرت و پلا میگفت . 😂😂😂
سعی کردند ما را دفن کنند غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾 اگر مثل من فکر نمیکنی ، اگر نظرت به نظرم نزدیک نیست ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی 🤐من نماینده یک تفکرم به حرفام فکر کن 🤔 ، مجبور به بحث هم نیستی اگر دوست نداری ادامه نده راه خودت رو برو ولی گزارش نزن تعلیقم نکن 🙏 چون من برمیگردم مثل الان که هستم 😊 .
صبر کن عزیزم من قشنگ درکت میکنم چون تازه این دوره رو گذروندم ، سرتو گرم کن به یه چیزای دیگه ، ...
چند روز بعد نشون داد؟
من به خودم گفتم نمیخوام جواب منفی کاذب و مشکوک بگیرم ، پس صبر کردم بعد از یک هفته تاخیر رفتم آزمایش خون . یعنی وقتی رفتم اگر جواب مثبت باشه یا منفی در هر صورت برم پیش دکترم
سعی کردند ما را دفن کنند غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾 اگر مثل من فکر نمیکنی ، اگر نظرت به نظرم نزدیک نیست ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی 🤐من نماینده یک تفکرم به حرفام فکر کن 🤔 ، مجبور به بحث هم نیستی اگر دوست نداری ادامه نده راه خودت رو برو ولی گزارش نزن تعلیقم نکن 🙏 چون من برمیگردم مثل الان که هستم 😊 .