2777
2789
عنوان

اقدامم بیایید

96 بازدید | 10 پست

من ۱۱ دی موعدمه

دوره هامم ۳۰ روزه اس

کی ازمایش بدم نشوون بده طاقت ندارم تا اون روز صبر کنم

پهلوهام و زیر دلم و تخمدان مخصوصاا سمت چپم درد داره تیر هم میکشه تو رحمم و کمردردم دارم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

یه هفته بعد از ۱۱دی

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه هفته بعد از ۱۱دی

یعنی الان ها برم ازمایش مشخص نیست

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

صبر کن عزیزم 

من قشنگ درکت میکنم چون تازه این دوره رو گذروندم ، سرتو گرم کن به یه چیزای دیگه ، من انقدر فال حافظ میگرفتم از استرس ، دیگه حافظ هم گیج شده بود پرت و پلا میگفت . 😂😂😂

سعی کردند ما را دفن کنند غافل از آنکه ما بذر بودیم  🌾🌾🌾          اگر مثل من فکر نمیکنی ، اگر نظرت به  نظرم نزدیک نیست ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی 🤐من نماینده یک تفکرم به حرفام فکر کن 🤔 ، مجبور به بحث هم نیستی اگر دوست نداری ادامه نده راه خودت رو برو ولی گزارش نزن تعلیقم  نکن 🙏  چون من برمیگردم مثل الان که هستم 😊 .
صبر کن عزیزم  من قشنگ درکت میکنم چون تازه این دوره رو گذروندم ، سرتو گرم کن به یه چیزای دیگه ، ...

چند روز بعد نشون داد؟

چند روز بعد نشون داد؟

من به خودم گفتم نمیخوام جواب منفی کاذب و مشکوک بگیرم ، پس صبر کردم بعد از  یک هفته تاخیر رفتم آزمایش خون . یعنی وقتی رفتم اگر جواب مثبت باشه یا منفی در هر صورت برم پیش دکترم 

سعی کردند ما را دفن کنند غافل از آنکه ما بذر بودیم  🌾🌾🌾          اگر مثل من فکر نمیکنی ، اگر نظرت به  نظرم نزدیک نیست ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی 🤐من نماینده یک تفکرم به حرفام فکر کن 🤔 ، مجبور به بحث هم نیستی اگر دوست نداری ادامه نده راه خودت رو برو ولی گزارش نزن تعلیقم  نکن 🙏  چون من برمیگردم مثل الان که هستم 😊 .