2777
2789
عنوان

پاگشا

296 بازدید | 32 پست

یکی از جاریام متو میخواد بعد از یکسال پاگشا کنه، بعد اون یکی جاریمم دعوت کرده. خانواده شوهرمم دعوت کرده. نمیدونم چرا خوشم نمیاد جاریمم قراره بیاد 🤔😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از یک سال؟😕

اره عزیزم مامان منم ا ن موقع ها بعد دوسال پاگشا کردن چیزی نیس که😐😐😐

برای دلم دعا کنید 🙏  به حاجتم برسم 🙏 الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم😭

خوش بحالت حداقل تو رو پاگشا کردن منه بدبخت ک اصلا فامیلای شوهرم ب روی خودشونم نیاوردن،با فامیلای خودمم ک قطع رابطه کردیم😔

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
نه، همش ادمو دید میزنه، خود شیرینه، و کمی حسود. کاری ندارم دعوت شده دیگه، یعنی دست من نیست

عزیزدلم بیخیال باش بذار حسودی کنه به جایی نمیرسه 

خوش بحالت حداقل تو رو پاگشا کردن منه بدبخت ک اصلا فامیلای شوهرم ب روی خودشونم نیاوردن،با فامیلای خود ...

همشون پاگشا نکردن، فقط چند تا از بردارشوهرام و برادر خودم

همشون پاگشا نکردن، فقط چند تا از بردارشوهرام و برادر خودم

خوبه دیگه  اوناهم بعدا پاگشا میکنن

خوش بحالت حداقل تو رو پاگشا کردن منه بدبخت ک اصلا فامیلای شوهرم ب روی خودشونم نیاوردن،با فامیلای خود ...

هی خدا تا موقعی هم ک بچم به دنیا اومد هیچ کس نیومد خونمون ولی هم بچم به دنیا اومد یه سره خونمون بودن اوووف خدا بی کسی خیلی بده خیلی😔

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
هی خدا تا موقعی هم ک بچم به دنیا اومد هیچ کس نیومد خونمون ولی هم بچم به دنیا اومد یه سره خونمون بودن ...

چه اشکالی داره گلم غصه نخور ❤