2777
2789
عنوان

پاگشا

297 بازدید | 32 پست

یکی از جاریام متو میخواد بعد از یکسال پاگشا کنه، بعد اون یکی جاریمم دعوت کرده. خانواده شوهرمم دعوت کرده. نمیدونم چرا خوشم نمیاد جاریمم قراره بیاد 🤔😥

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بعد از یک سال؟😕

اره عزیزم مامان منم ا ن موقع ها بعد دوسال پاگشا کردن چیزی نیس که😐😐😐

برای دلم دعا کنید 🙏  به حاجتم برسم 🙏 الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم😭

خوش بحالت حداقل تو رو پاگشا کردن منه بدبخت ک اصلا فامیلای شوهرم ب روی خودشونم نیاوردن،با فامیلای خودمم ک قطع رابطه کردیم😔

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
نه، همش ادمو دید میزنه، خود شیرینه، و کمی حسود. کاری ندارم دعوت شده دیگه، یعنی دست من نیست

عزیزدلم بیخیال باش بذار حسودی کنه به جایی نمیرسه 

خوش بحالت حداقل تو رو پاگشا کردن منه بدبخت ک اصلا فامیلای شوهرم ب روی خودشونم نیاوردن،با فامیلای خود ...

همشون پاگشا نکردن، فقط چند تا از بردارشوهرام و برادر خودم

همشون پاگشا نکردن، فقط چند تا از بردارشوهرام و برادر خودم

خوبه دیگه  اوناهم بعدا پاگشا میکنن

خوش بحالت حداقل تو رو پاگشا کردن منه بدبخت ک اصلا فامیلای شوهرم ب روی خودشونم نیاوردن،با فامیلای خود ...

هی خدا تا موقعی هم ک بچم به دنیا اومد هیچ کس نیومد خونمون ولی هم بچم به دنیا اومد یه سره خونمون بودن اوووف خدا بی کسی خیلی بده خیلی😔

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
هی خدا تا موقعی هم ک بچم به دنیا اومد هیچ کس نیومد خونمون ولی هم بچم به دنیا اومد یه سره خونمون بودن ...

چه اشکالی داره گلم غصه نخور ❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز