sogol_ninja مدیر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 6160 عنوان بیاید خاطراتی که با جوجه رنگی دارید.. | مشاهده متن کامل بحث + 1998 بازدید | 20 پست خاطرات جوجه رنگی یا تونو بگید سلام 1398/10/03 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرپوژ عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4146 داداشم پنج سالش بود با جوجه رنگی تنها بود بعدش رفتیم سراغش دیدیم جوجه پهن شده کف زمین( مرده بود) گفتیم چی شده؟ داداشم گفت دیش کرد هر چی گفتم پاکش کن نکرد منم کشتمش😂😂😂😂😂😂😂😂
ناهیدبانوو۷۰ عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 7452 داداشم پنج سالش بود با جوجه رنگی تنها بود بعدش رفتیم سراغش دیدیم جوجه پهن شده کف زمین( مرده بود) گفت ... سلام عزیزمشما دندوناتو ارتودنسی کردی؟دکتر جلسه قبل ب من گفت اورینگ هات پوسیدهاز چی میتونه باشه؟ شدی قلبُ تنُ روحم 💍💕
sogol_ninja مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 6160 من خودم میگرفتم بزرگ میکردم بابا یواشکی میکشمت مامانم اب گوشت درست میکرد من فکر میکردم گربه خورده میشستم فحش شون می دادم سلام
مرپوژ عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4146 سلام عزیزم شما دندوناتو ارتودنسی کردی؟ دکتر جلسه قبل ب من گفت اورینگ هات پوسیده از چی میتونه باش ... اورینگ چیه دیگه؟😂😂😂 من براکت دارم و سیم و نگین،ارینگ ندارم😶 اگه منظورت همون نگین هاس،شاید دیر رفتی برا تعویض
ناهیدبانوو۷۰ عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 7452 اورینگ چیه دیگه؟😂😂😂 من براکت دارم و سیم و نگین،ارینگ ندارم😶 اگه منظورت همون نگین هاس،شاید دیر رف ... همون کش های رنگی منظورمه شدی قلبُ تنُ روحم 💍💕
yasnaaaii عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2525 اینو مامانم تعریف کرده واسم میگف 3سالت بود واست جوجه رنگی گرفته بودیم کلا همش سرگرم بودی باهاش میگف ی بار سر ظهر ما خواب بودیم دیدم نیستی اومدم حیاط دید جوجه بیچاره رو گرفتی زیر شیر اب لیف کوچولوتم برداشتی داری میسابی هی باهاش حرفم میزدی میگفتی بذا بسولمت تمیز بچی خوجل بچی😂جوجه بدبختم مرده بود هی گردنش میوفتاد اینو اونور خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️