2777
2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 25 پست
گفتم خدایا الهی در دبی درمون بگیرم بمیرم همش میگفتم امکان نداره من یروزی بچموبزنم آخه تودسشویی بودیم ...

خوب طبیعیه دیگ تنبیه بچه ها...ماها خودمونم تو بچگی تنبیه شدیم اینقد خودت سرزنش نکن سخته واقعا بچه داری

خستگی نبود نفهمیدم خدا به نام کنه وسواس دارم 

فک کنم از این تایپینک خیلی درس گرفتی انشاالله ک دیگه پیش نیاد ناراحتش نباش

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم...خسته نباشی مادر بودن واقعا سخته‌‌‌...بچه ات خیلی دلش مهربونه که اینکارو کرده❤ فردا یه کی ...

خیلی زود فراموش میکنه میگ ببخشید ولی بچش درک نداره

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
عزیزم حق داری ناراحت بشی و کم بیاری ولی حق نداری هل بدی یا بزنی. این جور مواقع از آون مکان خارج شو ب ...

دردم بی کسی تنهایی یه کمک ندارم حتی یساعت

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
فک کنم از این تایپینک خیلی درس گرفتی انشاالله ک دیگه پیش نیاد ناراحتش نباش

من همیشه میگم حق بابچها اگ اطرافیان نظر ندن رو مخ نرن من آدم سهل گیریم میگم بریزه باشه من جمع میکنم ولی شوهرم مخالف تاحدودی بخاطرمن تحمل میکنه ولی بازم یجاهاس میگ‌ تو پرروش کردی متنفرمم ازاین حرف خودشم میگ بچس یا مادرشوهرم هرروز میگ تو پرروش کردی انقددختر باادبیه فقط بمن  زورمیگ متنفرم بشوهرم امشب گفتم از فردا جواب هرکسی ک دخالت کنه بدمیدم با حرفاشون رومخ من راه میرن

دردم بی کسی تنهایی یه کمک ندارم حتی یساعت

باور کن منم همینم. دخترم فقط چسبیده به من، باور کن بغلش می کنم میرم توالت. و گرنه خودش رو از گریه خفه می کنه. غذا خوردنش مکافات شده هیچی نمی خوره . همش 20 ماهشه.  

من همیشه میگم حق بابچها اگ اطرافیان نظر ندن رو مخ نرن من آدم سهل گیریم میگم بریزه باشه من جمع میکنم ...

عزیزم هرکاری فک میکنی درسته انجام بده نذار حرفای بیخود بقیه حالتو خراب کنه

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی
عزیزم هرکاری فک میکنی درسته انجام بده نذار حرفای بیخود بقیه حالتو خراب کنه

مگ میشه همسرم نفر اول زندگیمه نمیخوام تو تربیت بچه تک روی کنم همینجوری میگن تقصیرتو بخدادخترم بیست بچس درک ندارن

واسش‌جبران‌کن ک‌حال خودتم‌خوب بشه 

تا ۴صبح فقط از ناراحتی خوابم نبرد چیزی جبرانش نمیکنه کاری ک خط قرمز تربیتیم بود انجام دادم بمیرم صبح پاشدمیگ پام کبود

باور کن منم همینم. دخترم فقط چسبیده به من، باور کن بغلش می کنم میرم توالت. و گرنه خودش رو از گریه خف ...

تا این سن همین بود چسبنده الان بهترشد