2777
2789
عنوان

دخترم

287 بازدید | 25 پست

دوستان راهنمایم کنید آرومم کنید بسک گریه کردم چشام تارشد امروز دخترمو با حرص هلش دادم پاش کبودشده بار اول دعوا کردم واقعی ۲سال و۴ماهشه بعدش عصبی شدم خودم زدم اومدبغلم کرد بمیرم منطورش یعنی گریه نکن باحالت دلداری میدونم حق نداشتم عصبی بشم ولی منم آدمم کم میارم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان مادرای نمونه میان سرویس کاملت میکنن نگران نباش

هیچکس کامل نیست منی ک آرومم این شدم منی ک همه میگفتن چرا عصبی نمی شی چه حوصله ای من قاطی کردم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

عیبی نداره همین که پشیمون میشید نشونه ی خوبیه می تونید جبران کنید. 

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

عزیزم حق داری ناراحت بشی و کم بیاری ولی حق نداری هل بدی یا بزنی. این جور مواقع از آون مکان خارج شو برو یه اتاق دیگه، یا اگه کسی هست یه دقیقه به آون واگذار ش کن. بعد یه دقیقه حالت خوب میشه.

اکثر مامانا اینطورین😁مامان من یادمه کتکمون که میزد خودشم باهامون گریه میکرد😂😂

گفتم خدایا الهی در دبی درمون بگیرم بمیرم همش میگفتم امکان نداره من یروزی بچموبزنم آخه تودسشویی بودیم میگم برو میاد توکثافت منم مشغول تمیزکاری ترسیدم بیفته توچاه دسشویی خیلی عصبی شدم

گریه نکن درس عبرت بگیر ک خستگی هاتو سر بچه خالی نکنی

خستگی نبود نفهمیدم خدا به نام کنه وسواس دارم