دوستان راهنمایم کنید آرومم کنید بسک گریه کردم چشام تارشد امروز دخترمو با حرص هلش دادم پاش کبودشده بار اول دعوا کردم واقعی ۲سال و۴ماهشه بعدش عصبی شدم خودم زدم اومدبغلم کرد بمیرم منطورش یعنی گریه نکن باحالت دلداری میدونم حق نداشتم عصبی بشم ولی منم آدمم کم میارم
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
الان مادرای نمونه میان سرویس کاملت میکنن نگران نباش
هیچکس کامل نیست منی ک آرومم این شدم منی ک همه میگفتن چرا عصبی نمی شی چه حوصله ای من قاطی کردم
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
آخی عزیزم...خسته نباشی مادر بودن واقعا سخته...بچه ات خیلی دلش مهربونه که اینکارو کرده❤ فردا یه کیک بگیر و دعواش نکن ولی منت نکش که لوس شه و فک کنه کارش بد نبوده
عزیزم حق داری ناراحت بشی و کم بیاری ولی حق نداری هل بدی یا بزنی. این جور مواقع از آون مکان خارج شو برو یه اتاق دیگه، یا اگه کسی هست یه دقیقه به آون واگذار ش کن. بعد یه دقیقه حالت خوب میشه.
گریه نکن درس عبرت بگیر ک خستگی هاتو سر بچه خالی نکنی
خستگی نبود نفهمیدم خدا به نام کنه وسواس دارم