2777
2789
عنوان

خاطرات عاشقانه

119 بازدید | 10 پست

اولین باری که با همسرتون تماس فیزیکی داشتین (لزوما کارای خ ا ک بر سری نه 😂 😂 😂 مثلا بوسه یا بغل یا گرفتن دست) چه حسی داشتین؟ 

بیاین خاطرات این خاطره عاشقانه و شیرین و بعضا خنده دارمونو با هم به اشتراک بذاریم و یادمون بیاد برای همین لحظه و همین زندگی که داریم با تمام سختی هاش چقد خون دل خوردیم، گریه کردیم، خندیدیم و شوق داشتیم. 

نی نی سایت شده پر از خیانت و طلاق، بیاد به خودمونم که شده ثابت کنیم زندگیامون هنوزم که هنوزه خاکستری نشده‌ هنوزم رنگیه حالا یا کم رنگ یا پر رنگ هنوزم حسمون به پسر کوچولویی که سر سفره عقد با شوق بهش بله دادیم عاشقانه است. 

هنوزم یه روز نبودش اذیتمون میکنه. 

بیاید حتی در حد یه جمله هم که شده بنویسید تا ضمیر نا خودآگاهمون هم به این باور برسه. 

❤️❤️❤️❤️

و نا گاه چقدر زود دیر می‌شود. و در این بحبوحه خدا کمک کن که بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم. 😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صدام میکرد ابجی کرخر یه روز گفت عاشقتم الان بهش میگم د ی و ص منو صدا میکردی ابجی و حالا میای ...

😂😂😂👌

و نا گاه چقدر زود دیر می‌شود. و در این بحبوحه خدا کمک کن که بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم. 😔😔😔
بعد نامزدی برای اولین بار خودم گفتم میشه دستمو بگیری بیرون بودیم تنش میلرزید😂😐

یا خدا خوبه نامزد بودین اگه دوست دخترش بودی بیچاره سکته می کرد 😂😂😂

بعد نامزدی برای اولین بار خودم گفتم میشه دستمو بگیری بیرون بودیم تنش میلرزید😂😐

یاخدا با گرفتن دستت تنش لرزید

وای بحال بقیه ماجرا😂🙈

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
بعد از اون یه شب با ترس و لرز خیلی یهویی بوسیدم جا خورد اونم پرو شد دیگه گرفت دستامو بوسید😁😁

پس اولش بوده