2777
2789

من یه عمه دارم خیلی نفهمه خیلییی

واقعا بخوام از کل حرفاش و رفتارش بگم یه کتاب میشه

من دو سه روز حالم ب شدت بد بود گلاب ب روتون اسهال و استفراغ و دل درد شدید😑خلاصه تو رختخواب افتاده بودم 

بعد این عمم ب یه بهونه پاشده تو این شرایط اومده خونه ما ب جای اینکه بگه چی شده واینا

برگشته میگه چته پاشو پاشو مگ زاییدی😐😐😐😐

دوس داشتم سرشو بکوبم دیوار اما سکوت کردم

یا عروسش از خودش بدتره هر دفه منو میبینه میگ کی درست تموم میشه؟ینی اگ هر روز منو ببینه هم همین سوالو میپرسه ب شدت پیگیره منه هی میگ معدلت چن شد امتحانات کیه کدوم درسو افتادیو فلان

خیر سرش تحصیل کردس هی هم مینازه ی لیسانسش😐😐😐و از خودشو بچه هاش تعریف میکنه

با این ادمای نفهم توی فامیل چ کنم؟شما هم دارید از اینا؟

نازنین هستم 🙋‍♀️عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۸ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بللللللهههههه فتت و فراااوووونننننننن  

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

توام ازش بپرس تو کی بچه دار میشی😂یا اگه یکی داره بگو دومی رو کی بچه دار میشی ..شوخی کردم ولش کن شاید همینجوری حرفی نداره میخواد سر حرفو باز کنه هرچیو دوس نداشتی جواب سر بالا بده 

توام ازش بپرس تو کی بچه دار میشی😂یا اگه یکی داره بگو دومی رو کی بچه دار میشی ..شوخی کردم ولش کن شای ...

خاک تو سر دو تا داره😂اخه برا من اصلا مهم نیس ک بخوام بپرسم

ولی ظاهرا من برای اون خیلی مهمه ک همش میپرسه 😂هر روز میگ ترم چندی؟عه واا چرا پس درست تموم نمیشه؟

من ۳تا عمه نفهم دارم زندگی برامون زهر مار کردن خدا شرشونو از سرمون برا همیشه کم کنه

عمه ها بلای جوووننن

خاک تو سر دو تا داره😂اخه برا من اصلا مهم نیس ک بخوام بپرسم ولی ظاهرا من برای اون خیلی مهمه ک همش م ...

سومیو بپرس😂😂😂ول کن مثلا بپرس چه فرقی داره؟ یا مثلا بگو کاری برام سراغ داری که میپرسی؟😆

سومیو بپرس😂😂😂ول کن مثلا بپرس چه فرقی داره؟ یا مثلا بگو کاری برام سراغ داری که میپرسی؟😆

خخخخ اره ایندفه میگم😂😂😂

خیلیا اینطوریااا تو فامیل

اصلا حاضر نیستم ببینمشون حتی سالی یه بار

هی میگن رشته تو ب چ درد میخوره؟چ کاری هس واسش؟؟؟و از این چرتو پرتاااا😡😡😡

حالا من یه خاله دارم تباهه 

خونه باشی میگه اینا که خونه اند مفت خورن بری سرکار میگه اینا که سرکار میرن شوهرشون نداره خرجشون کنه سفر بری یه چیز میگه نری یه چیز میگه کلا میگه من هم اصلا برام مهم نیست

حالا من یه خاله دارم تباهه  خونه باشی میگه اینا که خونه اند مفت خورن بری سرکار میگه اینا که سر ...

وااای😂😂😂