2777
2789
عنوان

هی فکر میکنم، هی سرم سوت می‌کشد!

208 بازدید | 13 پست

دیده ای وقتی که به خودت قول میدهی بعد از امروز و خوردن آن غذای چرب و خوشمزه، رژیم را شروع کنی و فردا یک غذای خوشمزه ی دیگر و وسوسه ی امتحانش امان نمیدهد؟ تو برای من حکم همان غذای خوشمزه را داری. انگار چهار نفر در یک خانه باشند و سه بشقاب روی میز باشد و به تو بگویند خوردن آن غذا برای تو ممنوع است. بعد، خودت را به در و دیوار بزنی تا بشقاب چهارم را پیدا کنی! غذایت را با لذت تمام میخوری بعد شروع میکنی به بحث با خودت و عذاب وجدان بخاطر شکستن رژیم!

تو همان پرهیز غذایی من هستی. هرچه تو را از خودم دور میکنم، به همان نسبت خودم را به تو نزدیک تر حس میکنم.

کل روز مشغول فکر کردن به تو، لبخند تو، خندیدن تو، صدای تو هستم. ‌من حتی ساعت ها به عینک تو هم فکر میکنم. اما میدانی به چه چیزی بیشتر از همه فکر میکنم؟ به اینکه اولین باری که میبینمت چگونه میگذرد..

شاید اولین بار که همدیگر را ببینیم، آفتاب تیزی در حال تابیدن باشد و من عمدا طوری بایستم که آفتاب بخورد توی چشم هایم تا چشم هایم چند درجه روشن تر دیده شوند و در نظر تو زیبا دیده شوم. بعد تو بگویی "چه آفتاب تیزی و چقدر هوا گرم است" و من بدانم تو تب گرمی داری و چقدر در گرما اذیت میشوی اما چون 'من' برایت مهم هستم اینجایی.

شاید اولین بار یکدیگر را توی یک مهمانی شبانه ببینیم، در حالیکه روی تراس پشت به تو و رو به خیابان ایستاده ام و سیگار میکشم بیایی و شبیه به حالت ایستادن جک و رز پشت سرم بایستی، سیگار را از دستم بگیری و در حالیکه گوشه ی لبم را میبوسی سیگار را زیر پاهایت له کنی و بگویی "سیگار کشیدن بزرگت نمیکنه، کاری که به ضررته چرا انجام میدی؟" و من کیفور از این متد های ترک سیگار نگاهت کنم.

شاید اولین بار که تو را می‌بینم؛ روبه روی محوطه بازی بچه ها نشسته باشیم و صدای ما بین صدای جیغ و خنده ی بچه ها گم شود. تو نگاهم کنی و بگویی "خیلی دوست دارم بچه" همان لحظه یک بچه بلند بلند جیغ بزند و من بگویم" نشنیدم، چی گفتی؟" و تو مجبور باشی جمله ای را که شنیده ام دوباره تکرار کنی.

شاید اولین بار که تو را می‌بینم. تمام طول خیابان را بدوم و بدون آنکه به نگاه آدمهای اطرافمان توجه کنم، سرم را توی سینه ات فشار بدهم. تو سرم را بلند کنی، پیشانی ام را ببوسی و روسری ام را جلوتر بکشی و بگویی " هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست.."

من تو را گاهی توی خواب هایم دیده ام. در خواب هایم دست هایت خیلی مهربان بودند، دست هایت نوازشم میکردند و دوستم داشتند و من یک بیماری لاعلاج بودم و دست های تو دوا بود. اما تجربه آن در واقعیت چیز دیگریست؛ اینکه دست هایم را بگیری و من لذت ببرم از کوچکی دست هایم بین بزرگی دست هایت..!

گاهی از این همه فکر و خواب و خیال دیوانه میشوم و با خودم فکر میکنم آدمهای زندگی من چرا اینقدر دیر می آیند..؟

اگر کمی زودتر می آمدی احتمالا حالا دست هایت را مثل پیچک دورم پیچیده بودی و سرت توی گردنم خم شده بود و میگفتی "بوی تو یه طوریه که آنجا می‌برد مرا که شرابم نمیبرد"

همه دیر می آیند و دیر می رسند، کاش لااقل بین این همه نیامدن و نرسیدن تو می رسیدی.

از فکر کردن به تو خیلی عجیب خسته میشوم. انگار کل مسیر را دویده ام، تا خانه فقط چند متر مانده و من به نفس نفس افتاده ام و نمی‌توانم خودم را تا خانه برسانم.. بلند داد میزنم" حَسبِیَ اللّه... خدایا مرا بس است.."

من خسته شده ام. بیا، خواب هایم را واقعی کن.

راهش را پیدا کن، اگر می‌گویی راهی ندارد پس خودت راهش را بساز.

نون#  

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

30 آذر 98

"گاها مینویسم." 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل قبل،لذت بخش بود بسی،ممنون عزیز من🌹❤

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
مثل قبل،لذت بخش بود بسی،ممنون عزیز من🌹❤

❤️❤️❤️

عالی بود خیلی خوشم اومد اشکال نداره کپی کنم؟؟؟

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
عالی بود خیلی خوشم اومد اشکال نداره کپی کنم؟؟؟

با اسم، نه اشکالی نداره عزیزم❤️

سلام احساس میکنم شخصیت شبیه به دختری که برای بابا لنگ دراز نامه مینوشت داری دختری آروم و پر احساس و البته پر از انرزی.

ممنونم از دعوتت و پزیرایی فوق العادت .

قلمت همچنان نویسا ( بازم نوشتی صدام کن).

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
سلام احساس میکنم شخصیت شبیه به دختری که برای بابا لنگ دراز نامه مینوشت داری دختری آروم و پر احساس و ...

سلام شباهت جالبی بود. 

ممنونم از بودنت. 

نامه های شماره ده، یازده و دوازده رو گمونم نخوندی. منم چون نمیدونستم دوست دارین یا نه، تگ نکردم❤️

عزیزم منو تگ‌کن لطفا ازین ببعد.اینا رو هم‌گذاشتم توی علاقمندی هام

حتما جانم❤️✨ ممنونم