2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم منفی بود 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 55 پست
این ماه پریروز پریود شدم میخوام برم برا ماه سوم البته این ماه میخوام برم دکتر اصلا ازمایشای قبل بار ...

بله من هم پاپ اسمیر و هم ازمایش قبل بارداری دادم ولی کیست دارم 

دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊
دکتر که میری از روزی که پریود میشی حساب میکنه مثلا میگه روز ۱۶برو سنو  برای من که اینطور بود&n ...

پس از روزی که پریود میشی باید حساب کنیم من از ۱۰آباد ک پریود شدم هنوز پریود نشدم تست میزنم منفی نشون میده هیچ علائم دردپریودی هم ندارم خیلی عادی😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نرفتم

شما چرا نمیری؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

کیست علائمی هم داره یا از ازمایشاتون فهمیدین؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

قبل بارداری چه چیزاییو چک میکنه 

من سه ماه پیشش یه سری ازمایش داده بودم اونارو نشوم دادم گفت فعلا کافیه 

تیرویید و قند و اهن بود 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
منم فقط سنو رفتم 

برا کیست؟

تو شکمم ترگید 

وای دوستمم کیست داشت بعد چند ماه درمانش باردار شد

انشالله شمام زودتر باردار شی عزیزم

پس از روزی که پریود میشی باید حساب کنیم من از ۱۰آباد ک پریود شدم هنوز پریود نشدم تست میزنم منفی نشون ...

مشکوک میزنی تو 😂من چند روزه عقب انداختم فقط

کاش منم بشم مث دوستت

اره عزیزم منم کیست داشتم دوماهه درمان شد کامل از بین رفت 

کاش منم بشم مث دوستت

۲ماه ک چیزی نیس عزیزم