2777
2789

من تو ی ساختمون با مادر شوهرم زندگی میکنم خواهر شوهرم ب تازه گی معلم شده و سه تا بچه داره یکیش مدرسه ای هست دومی چهارسالش و اخری شیر خوار میخواد بزارشون پیش مادرش و بره سر کار مادرش هم پیره حوصله بچه نداره قطعا میندازشون گردن من من هم حوصله بچه ندارم چون خودم ی دختر پنج ساله دارم بچشو میفرسته پیش بچه من بازی کنه ب نظرتون چی کار کنم قبلا هم ی بار تذکر دادم بهش ک بچتو نفرست خونم حوصله بچه ندارم از الان استرس گرفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد حسودی

قشنگ معلومه چون معلم شده حرصت گرفته 

پیش خودت میگی با سه تا بچه معلم شدنش چی بود 

مینشست خونه اینارو بزرگ میکرد 

خیرت به کسی نرسه خیر بهت نمیرسه 

تو که بیکاری اون بچه هم میاد با بچه ات باری میکنه بچه خودت همبازی داره 

چه عیبی داره؟

نه بهش بگو که. ببخشید بچه کوچیک مسئولیت داره من نمیتونم بپذیرم. اگه خدایی نکرده اتفاقی براش بیوفته توی خونه من، نه من خودمو میتونم ببخشم و نه میتونم پاسخگو باشم. لطفا بچتون بذارید مهدکودک من تواناییش ندارم بچه دیگران رو نگه دارم. 

چقد حسودیقشنگ معلومه چون معلم شده حرصت گرفته پیش خودت میگی با سه تا بچه معلم شدنش چی بود مینشست خونه ...

وا من با اینکه بچه ندارم 

جاریم دوتا توله شو میگفت برید پیش زن عمو من خوابم میاد  هرروز صبح ساعت ۸اینا در خونه ام بودن 

باید تذکر بدیم

بعدم مهد کودک ببره چرا اسی بره نگه داره ؟

دلشاد هستم...💍

چقد حسودیقشنگ معلومه چون معلم شده حرصت گرفته پیش خودت میگی با سه تا بچه معلم شدنش چی بود مینشست خونه ...

حسود نیستم میگم حوصله بچه ندارم اگه بچه میخواستم ی بچه دیگه میاوردم خودم اتفاقا ب حالش دلم میسوزه چون من با ی بچه عشق حال میکنم باشگاه میرم ب خودم میرسم اونه ک در عذابه

دلت ازکجاپره سراین بنده خداخالی کردی؟به جهنم که معلم شده چه ربطی داره که اسی پرستاربچه هاش بشه....دندش نرم بره پرستاربگیره....

حرفتون خیلی غیر منطقیه، ایشون وظیفه ای در قبال بچه مردم نداره

مگه همیشه باید وظیفه باشه ؟

چی میشه ادم بک بار لطف کنه به جایی بر میخوره؟

فردا بخوان وام بگیرن از اولین کسی میخوان ضامن شه خواهر شوهرشه 

پس اونم وظیفه ای نداره ضامن اینا شه 

بعدشم چیزی از این خانم کم نمیشه دوتا بچه بازی میکنن

این خانم از این حرصش گرفته اون بره کار کنه پول دربیاره بچه هاش رو سر این باشن اخر ماهم هیچی در نیاره

حرفتون خیلی غیر منطقیه، ایشون وظیفه ای در قبال بچه مردم نداره

مزخرف ترین حرفو زد اخه انگار مردم وظیفه دارن بچه بقیه رو تر و خشک کنن چون کارمند شدن ...کارمند شدن که شدن  

دلشاد هستم...💍