2777
2789

ریدم تو سرنوشتم ریده ب اعصابم کس خلمون کرده 

ی دقیقه سینه میگیره ی دقیقه نمیگیره 

ی دقیقه گریه میکنه براش ی دقیقه پس میزنه ی دنیا پول میدم شیر خشک یبار نمیخوره صد بار باید بریزم از ۱۲ شب لب ب شیر نزده دیگ ب زور کتک ک سرش گرفتم خورده دیگ نمیدونم چ خاکی ب سرم بریزم هیچ دردی هم ندارم خودم مطمعنم چون تا بقلش میکنم سر پا راه میرم اروم میشینه اعصاب برام نمونده دیگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید مریض طفلک

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

زدیش ؟؟؟ 

دختر من تا سه سالگی همین وضع بود 

چ توقعی از نوزاد داری اخه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

ببین من درکت می‌کنم تو الان خسته‌ای و طبیعیه که رفتارایی رو نشون بدی که دست خودت نیستش سعی کن یکی دو روز بری خونه مادرت بمونی که مادرت بتونه از بچه‌ها مراقبت بکنه شما استراحت بکنی یه ذره حال روحیت بهتر بشه بعدشم احتمالاً ببین این بچه کولیک نداره یه وقت دل درد نداره یا شاید شیر خشک بهش نمی‌سازه یه شیر خشک دیگه‌ای بهش بده 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

خب دکترها  حق ندارن بگن  شیشه شیر مخصوص بخر . خب شبیه  سینت نباشه . از اون یکی ها باشه ساده ها .

دکترها حق ندارن بگن   میتونی با سر سرنگ ( سوزن نداشته باشه)

اروم اروم بهش بدی .

دکترها حق ندارن بگن ریفلاکس و .... هس و قطره بده .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دیونه ای یا دچار افسردگی بعد زایمان شدی

اخه نوزاد چیزی حالیشه یا بلده و انجام نمیده😑همه ادما که مادر میشن صبر و حوصله میکنن مخصوصا ماهای اول

خودتو اول ببر یه دکتر

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خودتو سرزنش نکن سعی کن یه دمنوش آرامش بخش بخوری یه ذره حال و احوالت بهتر بشه یه دوش آب گرم بگیر بعد یه ذره با روغن بچه بدن بچه‌تو ماساژ بده شاید طفلکی اصلاً بدنش درد می‌کنه شاید کوفتگی داره 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

نوزادو کتک زدی؟روانپریش اول برو خودتو درمان کن بعد بچه بیار اخه😐

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)