2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 36 پست
ببینید خودتون میگید مدام به دخترش میرسید براش درست میکرد! خب دخترشه شمانباید از مادرخودت انتظار داشت ...

درسته ولی خواهر شوهرم مادر شوهرم بهش می‌رسید و خودشو خونه عروسش دعوت نمبکرد مشکل من زنگ نزدن و محل ندادنتش نیست نمیکنه منم دیگه کاری براشون نمیکنم عین خودشون رفتار میکنم. ، ولی اینکه سه هفته دیگه زایمانمه و خودشو خونم دعوت مبکنه که مجبور شم شام درست کنم و ازش پذیرایی کنم سختمه ، من دکترمم گفته دیگه الان موقع استراحتته همشونم میدونن مهمون میاد خونم نمیتونم کم بزارم و خواه نا خواه فشار میاد روم من یه ذره رو پام وایسم پان ورم می‌کنه ، کلا خونه خودم باشم حوصله غذا درست کردن ندارم یا از خونه مادرم میارم یا غذا حاضری میخوریم ، خدایی تا حالا ندیدم کسی خودشو خونه زن پا به ماه دعوت کنه اونم برای شام!من میگم دختر خودشم بود اینکارو میکرد بخدا نمی‌کرد و هیچ وقت نمیرفت خونه دختر پا به ماهش که اذیت بشه

عزیزم خوبه میگی مادرشوهرت همونجوری که مادرت به تو میرسه خب مادرشوهرتم به دخترش رسیده  بعدشم ش ...

میدونید چیه والا خانواده شوهر من بمن میگن مثل دختر باش برامون ولی انتظار دارن براشون عروس باشم و وظایفم رو خوب انجام بدم والا من وقتی دختر بودم برا خانواده خودمم کاری نکردم اونا زحتمو کشیدن. منو فرستادن دانشگاه مامانم کارامو انجام میداد. والا مگه چه کاری برا خانوادم انجام دادم که برا ابنا انجام بدم . بعدشم اگه دوس دارن انجام بدم پس نگن دخترمونی چون من دختر بودم کاری نمیکردم اما الان که بگن عروس میرم راحت کارامو میکنم میام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر توقعی هستی شما، طلبکاری مگه ازش؟ هی غذا درست نکرد غذا درست نکرد!!!! اونم اومد بگو شوهرت بره از ...

توقعی نیستم اصلا برام مهم نیست که کاری نکرده بهتره من بعدا هم موقع نیازش از من نباید انتظاری داشته باشه همون دخترش می‌ره کمک حال مادرش میشه ، من نمونه های از رفتاراشو گفتم و اینکه توقع زیاده زنی که سه هفته دیگه زایمانشه و دکتر استراحت بهش داده توقع دارم بیان خونم مهمونی ، میدونن منم آدم معذبیم و مجبور به پذیرایی و تدارکات میشم که برام خوب نیست ، چون دکترم گفته اصلا رو پات فشار نیار خوب نیست برات و استراحت کن ، زشته خونه زن پا به ماه رفتن خودشون باید عقلشون برسه نیان، من که غذای بیرون نمیتونم بخورم خواه ناخواه مجبور میشم غذا درست کنم

عزیزم به شوهرت بگو بهشون بگه بیان کمک اگرنمیان هم مثلا برنج درست کن بفرست کباب بیاره 

وقتی هم اومدن هی نمیخواد دولاراست شی پذیرایی کنی بده شوهرت 

من ماه آخر دوبار مهمونی پاگشا دادم سخت نگیر خودشونم کمک میکنن دیگه 

ولی اونم مادرشوهره هرچقدم خوب باشه توقع رفتار یک مادر رو ازش نداشته باش

توقعی نیستم اصلا برام مهم نیست که کاری نکرده بهتره من بعدا هم موقع نیازش از من نباید انتظاری داشته ب ...

درست میگی کارشون اشتباهه نباید بیان ولی خوب وقتی شعورش نمیرسه تواعصاب خودتو و شوهرتو نی نی رو خورد نکن 

سعی کن خودتو تو زحمت نندازی خیلی هم تدارک نبین

خیلی سخت می گیری.مادرشوهر منم نه زنگ میزنه نه سر میزنه نه دعوت میکنه.بیخیال

نه مهم نیست برام منم در قبال رفتارشون عین خودشون برخورد میکنم از این ناراحتم خودشو شام خونم دعوت کرده ، من سه هفته دیگه زایمان سختمه پذیرایی کردن و مهمونی دادن و غذا درست کردن ، دعوت نمیکنه نکنه حداقل خودشم خونم دعوت نکنه اونم با شرایط من

توقعی نیستم اصلا برام مهم نیست که کاری نکرده بهتره من بعدا هم موقع نیازش از من نباید انتظاری داشته ب ...

نیان که خیلی بهتره ولی شما هم خودت داری واسه خودت سختش میکنی، اگه به هر حال باید واسه خودتون درست کنی که خب یه ذره بیشترش کن اونام بخورن، تدارک انچنانی نبین خیلی ریلکس باش. دیگه اگه خودت اصرار به تشریفات داری خودت داری دیگه

نه مهم نیست برام منم در قبال رفتارشون عین خودشون برخورد میکنم از این ناراحتم خودشو شام خونم دعوت کرد ...

عزیزم کاری از دستت برنمیاد نمیتونی راهش ندی 

اون شعور نداره تو چرا حرص میخوری فقط واسه خودت سختش نکن ساده بگیر 

یا غذای بیرون 

به شوهرت بگو کمرم درد میکنه خودش پذیرایی کنه

میدونید چیه والا خانواده شوهر من بمن میگن مثل دختر باش برامون ولی انتظار دارن براشون عروس باشم و وظا ...

عزیزم خانواده شوهر با خانواده خودت زمین تا آسمون فرق داره .منم دست به سیاه و سفید نمیزدم دختر خونه بودم اما وقتی خونه کسی میرم از سمت شوهرم وظیفه در حده توانم انجام میدم و بجز اینکه اسم خانوادمو بالامیبرم که میگن چه دختری تربیت کرده همه جا به شوهرم میگن خوشبحالت با این زنت. اینجوری اگه مادرشوهرم اینام دهن کجی کنن شوهرم از پشتم در میاد .بعدشم عزیزم تو وظایف خودتو انجام بده در حده عروس کاری نداشته باش اونا وظایفشونو انجام میدن یا نه چون وجدان خودت راحت میشه

درسته ولی خواهر شوهرم مادر شوهرم بهش می‌رسید و خودشو خونه عروسش دعوت نمبکرد مشکل من زنگ نزدن و محل ن ...

ببین اون نمیتونه خونه پسرش نیاد حالا شام درست نیست ولی شماکار نکن غذا از بیرون بگیر یا مامانت بگو درست کنه بفرسته که متوجه شه باروزحمت شده.

عزیزم خانواده شوهر با خانواده خودت زمین تا آسمون فرق داره .منم دست به سیاه و سفید نمیزدم دختر خونه ب ...

خب منم همینو میگم.

میگم اگه دوس دارین براتون کار کنم بهم نگین مثل دخترمی.

خودشونم تا الان کاری برام نکردن

تا جاییم که بلدن شوهرمو دور میکنن ازم.

من به شوهرم میگم این حق منه که شوهرم یه شب که از سرکار میاد پیش زن باردارش باشه این گناهه؟

ولی توجه نمیکنه ۷ روز هفته هرشب خونه مادرشه

میدونید چیه والا خانواده شوهر من بمن میگن مثل دختر باش برامون ولی انتظار دارن براشون عروس باشم و وظا ...

دقیقا حرف دلمو زدی من خونه مامانم می‌رم نه الان نه دوره مجردیم هیچ کاری نمی‌کردم دست به سیاه و سفید نمی‌زدم ، الان باردارم خونه مادرشوهرم برم خواهر شوهرم یه قاشق جا به جا کنه توقع داره چنگالشو من جابه جا کنم و کافیه غذا بخورم بلند شم و به خاطر شرایطم نتونم کار کنم هر دوشون میرن تو‌کما که چرا کار نمیکنم بعد هم میگن تو عین دخترمی ، والا ما که ندیدیم اینا فقط پسرشونو میخوان ، پدر شوهرم خدا رحمتش کنه زنده بود کافی بود پسرش تنها بره اونجا بدون من باهاش دعوا میکرد چرا زنتو نیاوردم الان زن داری حق نداری بدون زنت جایی بری مسافرت میخواستم برم من شرایط رفتن نداشتم شوهرم میخواست بره پذرشوهرم نزاشت گفت هر جا میری باید زنت همرات باشه بمون با زنت بیا ، واقعا منو عین دخترش میدونست و احترام میزاشت و محال بود یه روز زنگ نزنه احوالپرسی نکنه انقدرم خوش زبون بود و قربون صدقه آن می‌رفت احساس میکردی اوج خوشبختی که چنین پدر شوهری داری ، عمرش کفاف نداد من بیشتر اینها احساس خوشبختی کنم از وقتی رفت کلا اخلاق همشونم عوض شد و فقط گرایش دارن شوهرم تنها سمت خودشون بکشونن ، مسافرت میرن اصرار دارن شوهذممم ببرن نمی‌گم زنت بارداره پیشش بمون ، شوهرم بگه نمیام با اصرار میبرنش ، اینم بخت و اقبال کنه دیگه