2777
2789

من نزدیک ۶ ساله ازدواج کردم ، کرمانشاه زندگی میکنیم ، نه فقط خانواده ما کلا یه منطقه از شهر ما هست از ازل همیشه رسم بوده پسر هم خرج عروسی بده هم جهیزیه. نه اینکه دختر هیچی نبره، بنا به وسعش هر چه تونست ببره هر چند تیکه،

اصل خرید با پسره.رسم منطقه مون همیشه این شکلی بوده. به اینکه خانواده دختر وضع مالیش ضعیف باشه اهمیت دادن همیشه،

بنظرتون رسم بدیه؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالیییییی😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

نه خيلي هم رسم پسنديده ايه

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

خیلی رسم بدیه بیچاره پسری که از اونجا بخواد زن بگیره 

پسر ها گناه دارن همه خرج با اونا باشه   

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم از نظر شرعی و قانونی وظیفه آقا هستش که توی شان خانم وسیله زندگی تهیه کنه😊

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
2790
2778
2791
2779
2792