2777
2789

همش نگرانم تو این بارداری چ اتفاقی میوفته.  همه چی خوب پیش میره یا نه .میتونم صدای قلبش بشنوم یا نه...

هر روز از فکر و خیال دیونه میشم

عروس آذر ماه ۹۸ هستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایل طبیعیه هجوم افکار آزارت میده ولی به مرور با خودت کنار میای نگران نباش داره یه اتفاق بزرگ تو وجودت و زندگیت نیوفته طبیعیه که نگران باشی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

اتفاقا من موقعی که فهمیدم باردارم هیچ استرسی نگرفتم همش گفتم خدا خودش بخواد حفظ میکنه کوچولومو، خداروشکر تا اخرهم مشکلی پیش نیومد با اینکه ۴بارم مسافرت طولانی رفتم ولی چون استرس نداشتم هیچی نشد، فقط باید استرسو از خودت دور کنی و بسپری دست خدا

این که استرس داری طبیعیه

ولی به این فکر کن که کوچولوتو بغل میگیری و از بارداریت فقط این خاطره برات میمونه که میترسیدی 

از این لحظه هایی که تو شکمت داره کم کم رشد میکنه لذت ببر چند وقت دیگه دلت تنگ میشه